Lily Allen házassága, brit lapértesülések szerint, az elmúlt hónapokban helyrehozhatatlanul tönkrement. Ezt hivatalosan sem az énekesnő, sem férje (az építőiparban dolgozó Sam Cooper) nem erősítették meg, ugyanakkor 

  • nem mutatkoztak együtt tavaly augusztus óta;
  • mindkettejüknek új, saját lakása van, ahol nem együtt élnek;
  • egyikük sem hordja a jegygyűrűjét.

Mindez pedig azért alátámasztani látszik a dolgot.

A részletek

Haladjunk időrendben: utoljára tavaly augusztusban látták együtt nyilvánosan Allent és Coopert. Szeptemberben már arról írtak a lapok, hogy egyrészt válságba került a házassága, másrészt otthagyta a managementjét. (Legutóbbi albumából, a Sheezusből alig fogyott százezer, egyszer ő is belátta, hogy talán azért, mert nem túl jó. Mostanában inkább ruhatervezéssel foglalkozik.)

Már hosszú ideje egyikük sem viseli a gyűrűjét. Néhány hónappal ezelőtt családostul vidékre utaztak, hátha megmenthetik a házasságukat, de a jelek szerint ez nem sikerült. Cooper két hónapja elköltözött a korábbi közös otthonból. 

Allen maga is kiköltözött egy időre: noha eleve Londonban élnek, a Claridge’s Hotelben vett ki egy napi 414 ezer forintnyi fontba kerülő lakosztályt, ebben egy hónapig lakott. Most pedig új lakásba költözött.

Akit a képen mögötte látnak, Daniel London, MC Meridian Dan néven tevékeny zenész, és állítólag az új fiúja, de ezt nem erősítette meg senki, és még olyan képünk sincs róluk, ami alátámasztaná.Korábban a Fryars művésznével aktív Benjamin Garrettel (énekes) hozták hírbe.

Ami biztos: bár korábban naponta többször posztolt az Instagramján, az utóbbi hetekben visszamenőleg szinte mindent letörölt róla, néhány hónappal ezelőttig. A Twitterén is a leánykori nevén (Allenként, nem Cooperként) szerepel, és az is tele van olyan bejegyzésekkel amelyeknek eredeti tartalma már nem érhető el.