A Blikk olvasó-riportere juttatta el a laphoz Vajna Tímea önéletrajzát, amiből kiderült, hogy a filmügyi kormánybiztos keményen dolgozó felesége papíron teljesen biztos, hogy nagyon okos.

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán nemzetközi üzleti marketingeseként végzett 2006-ban. Diplomamunkáját a tematikus online hirdetési piacokról írta. Ezenkívül német felsőfokú és szakmai, valamint angol nyelvvizsgája van.

A 2009-es önéletrajz szerint Vajna értékesítési menedzserként kezdett egy miskolci gázipari cégnél, de 2005-től már egy budapesti informatikai vállalkozásnál dolgozott egy évig, innen igazolt át a Gattyán cégéhez, ahol egy évig internetes hirdetési menedzserként a cégcsoporthoz tartozó különböző weboldalak promóciójával, hirdetésszervezéssel foglalkozott.

Ezzel a szakmai múlttal az olvasó-ripoter szerint Vajnáné akár 500 ezer forintot is kereshetne.

– Felvehettük volna a céghez. Nagyon jó referencia volt, hogy az egyik legnagyobb lapkiadónál és a pornómilliárdos Gattyán-birodalomban, a Jasmin Media Group Kft.-ben dolgozott korábban. Oda ugyanis nem vettek fel akárkit. Egy piacvezető cég volt dolgozója pedig mindig előnyt élvez a következő álláskeresésnél, de túl fiatalkának ítéltük meg a meghirdetett pozícióra

– mondta az olvasó, aki az önéletrajzért 10 ezer forintot kapott.

Nos, (Palácsik) Vajna Tímea inkább férjhez ment Andy Vajnához, belevágott a gyémánt business-be, menedzseli a Miss Universe Hungary szépségversenyt, és három hónap alatt úgy felfuttatta saját castingcégét, hogy beleszakad a munkába. Ha pedig egészen véletlenül akad ideje, valamelyik amerikai filmfesztiválon pózolgat.