Már 4 éve, hogy Tom Cruise és Katie Holmes elváltak, azóta Holmes hivatalosan szingli. Csak azért illik hozzátenni, hogy hivatalosan, mert már egy ideje arról pletykálnak, hogy a színésznő Jamie Foxx-szal randizik

Egy árva kézfogást sem láttunk, de attól még járhatnak.

Hosszú idő után Katie Holmes arra is rávette magát, hogy egy-két mondatban a magánéletéről beszéljen. A More készített vele interjút, amiből egyelőre csak pár részletet ismerni. Például azt, hogyan viselte a válását, hogyan szedte össze magát egy hatéves házasság után. 

Tovább kell lépned az életed minden területén. A pozitív dolgokra kell koncentrálni, kreatívnak kell maradni, jó, ha olyannal foglalkozol, ami érdekel. Fontos, hogy a munkád örömet okozzon, kihívásokat kell keresni. 

Holmes persze a szerelmi életéről nem sokat árult el, az tuti, hogy nincsenek hosszútávú tervei. És néha tininek érzi magát. Hogy mi?! Igen, ez a helyzet. 

Sokféle szempontból még mindig tinédzsernek érzem magam. Sok olyan dolgot csinálok, amit akkoriban tettem. Festek, színezek, néha főzök. Még mindig egy kislánynak érzem magam, nem egy nőnek. Talán azért, mert én vagyok a baba a családban. Az is lehet, hogy 90 évesen is azt fogom mondani, hogy még mindig nem vagyok nő. 

 – mondta Holmes a magazinnak

A 37 éves színésznőről gyakorlatilag mindenkinek a Dawson és a haverok jut eszébe. Azóta 13 év telt el, Holmes komolyodott, éppen rendezőként próbálja ki magát, de nem volt egyszerű felnőnie az új feladathoz. 

Sokkal kreatívabbnak érzem magam, készen vagyok... Amikor fiatal színésznő voltam, minden olyan gyorsan történt. Rögtön a második melóm a Dawson és a haverok volt, 18 évesen hirtelen ismert lettem. Úgy éreztem, nincs tapasztalatom, nem hozok magammal semmit, nem tudom például, milyen az, ha valaki igazán mérges, de megteszem, amit tudok. Idővel magabiztosabb lettem. Már megértem a történeteket, amiket el kell játszanom, több üzleti tapasztalatom van. 

Már csak egy kérdés maradt: Mégis mikor vállalja fel a kapcsolatát Jamie Foxx-szal? Vagy ha nincs semmi, azt is tudni akarjuk. Muszáj.