Az egész valamikor 2008-ban kezdődött, viszont csak 2016. január 27-én csúcsosodott ki, közvetlenül azután, hogy a két rapper, Wiz Khalifa és Kanye West egymásnak estek Twitteren.

De hogy jön ide Amber Rose, az ujja, meg Kanye West segge?

Mindjárt kiderül, de ahhoz mindent a legelején kell kezdeni.

Szóval 2008-ban Kanye West összejött Amber Rose-zal.

Együtt voltak egészen 2010-ig, Amber Rose pedig egy évvel később, 2011-ben összejött Wiz Khalifával, majd született egy fiuk 2013-ban, és még abban az évben összeházasodtak, de 2014-ben el is váltak.

Eközben Kanye West összejött Kim Kardashiannel, 2013-ban született egy gyerekük, 2014-ben meg összeházasodtak.

Mindeközben Blac Chynanak és pasijának, a rapper Tygának született egy fia 2012-ben. Ez alatt az idő alatt Kim Kardashian és Blac Chyna nagyon jóban voltak, annyira, hogy Blac Chyna és Tyga is ott voltak Kardashian és West firenzei esküvőjén.

De történt valami, és 2014-ben Blac Chyna és Tyga szakítottak, utóbbi pedig összejött Kim Kardashian legkisebb húgával, Kylie Jennerrel, aki akkoriban még kiskorú volt. (Azt, hogy járnak, hivatalosan csak akkor ismerték be, mikor már betöltötte a 18-at.)

Időközben Blac Chyna Kardashian helyett viszont Amber Rose-zal kezdett el barátkozni.

Annyira jóban lettek, hogy Amber Rose egy rádióinterjúban el is kezdte savazni Tyga és Kylie Jenner kapcsolatát, amire Jenner másik nővére, Khloe Kardashian reagált azonnal Twitteren, beszólva Amber Rose-nak azzal, hogy már 15 évesen sztripperként dolgozott.

Amber Rose ezután szimplán lekurvázta Khloe Kardashiant.

Aztán jött Kanye West, aki szintén egy rádióinterjúban kezdte el savazni saját exét, azzal, hogy azt mondta, nehéz az élete egy férfinak, aki együtt volt Amber Rose-zal, neki ugyanis harmincszor kellett lezuhanyoznia utána, hogy egyáltalán összejöhessen Kim Kardashiannal.

Amber Rose nyilván azonnal reagált a Twitteren, érdeklődve azután, hogy akkor mi a helyzet Kardashian exével, Ray J-jel. (Ő az, akivel Kim Kardashiannak szexvideója van, amivel Kardashian befutott.)

Amber Rose és Blac Cyhna eközben még mindig nagyon jóban voltak, talán túl jóban is, és nagyon úgy tűnt, hogy mindenki foglalkozik a saját dolgaival, a hisztik pedig abbamaradtak.

De nem. Az igazi hiszti csak ezután kezdődött.

Blac Chyna ugyanis posztolt egy fotót, amin jól láthatóan Kim Kardashian öccsének, Rob Kardashiannak a karjaiban hever.

Khloe Kardashian ezért elkezdett Twitteren utalgatni arra, hogy nem kéne szembeszállni a családdal.

De Rob Kardashiant ez nyilvánvalóan nem érdekelte, ugyanis még ő is kiposztolta azt a mémet, amin Blac Chyna látható azzal a szöveggel, hogy ő lesz az, aki majd megszüli a Kardashian nevet viselők következő generációját. (Rob Kardashian ugyanis az egyetlen férfi a Kardashian családban, aki még tovább viheti a Kardashian nevet.)

Ezzel és egy új, Blac Chynáról posztolt fotóval pedig el is ismerte, hogy ő és Blac Chyna együtt vannak.

Aztán eljött január 27., mikor Kanye West bejelentette, hogy készülő albumát Swishről átneveziWavesre , Wiz Khalifa, mármint Amber Rose exe pedig úgy érezte, ezt nem hagyhatja szó nélkül, neki ugyanis nem tetszett a címcsere, és ezt egy félreérthető monogrammal – kk – együtt írta meg egy Twitter-posztban.

Kanye West erre aztán ideges lett, amiért szerinte Wiz Khalifa az ő feleségét, Kim Kardashiant becsmérli, ezért egy – azóta már törölt – posztáradatban elküldte a francba Wiz Khalifát, megmondta neki, hogy ember nem hallgatta még végig egy albumát sem, és különben is hagyta magát, hogy egy sztripper – mármint Amber Rose– helybenhagyja őt.

És ekkor jött Amber Rose, aki egy mondattal megváltoztatott MINDENT.

azért vagy ideges, mert már nem vagyok ott, hogy a segglyukadban játsszak?

A biztonság kedvéért pedig erre még rádobott egy hashtaget is, ami magyarul kb így néz ki: #UjjakatASeggbeRibanc

Nyilván azt hihetnénk most, hogy akkor ez ennyi volt, mert fokozni már nem nagyon lehet a dolgokat, de szinte biztos, hogy az igazi hiszti még csak most kezdődik.