A világ legpuccosabb celebes filmfesztiválja minden bizonnyal a Cannes-i – a spektrum ellenkező végletének pedig valószínűleg nyugodtan tekinthetjük a Sundance-t, ahol lazaság van, fura filmek, vagánykodás és... hát elég hideg.

Ezen a hétvégén ért véget az idei Sundance, úgyhogy a heti trendben most arról találhat összeállítást, hogy a külsőleg legizgalmasabb nők mikben mentek el a fesztivál egyes eseményeire. Mint mindig, ezúttal is hat jelöltet ajánlunk az ön figyelmébe sok fotóval, legalul pedig már megy a szavazás arról, hogy ki közülük a legjobb, legszebb, legmenőbb.

Kristen Stewart

A Sundance-i celebfelhozatal általában viszonylag szerény, az alább következő nevek közül egy-kettő valószínűleg ismeretlen lesz az ön számára, úgyhogy kezdjük a legismertebb fesztiválozóval, Kristen Stewarttal. Neki az áll jól, amikor nem kell az elegáns hollywoodi nagyasszonyt adnia, és hát Sundance pontosan az a hely, ahol ilyesmiről szó sincs.

Már-már transzvesztitizmusba hajló, ahogy Stewart ezeket a diszkréten hipszteres férfiszerkókat halmozza, de ez van, belőle ez hozza ki azt a vagánycsajos, az életet extrém esetben akár még élvezni is tudó figurát, akiben az ember könnyebben talál valami szeretni- vagy legalábbis megfontolnivalót. Három szettet mutatunk tőle a fotóösszeállításban, nézze meg mindet!

Lily-Rose Depp

A vezetéknévből egyértelmű, hogy ennek a lánynak az apja Johnny Depp, az arcból pedig az, hogy az anyja pedig Vanessa Paradis. Lily-Rose Depp még csak 16 éves, de valamennyit már modellkedett, és jórészt Kevin Smith rendezőnek köszönhető, hogy most már színésznőként is bemutatkozott. Új filmjének az a címe, hogy Yoga Hosers, Depp pedig egy feltűnően vörös és dekoltált felsőben jelent meg a premieren, de láttuk két sokkal extrább szettben is, az egyik a szokatlan színkombinációtól érdekes, a másik meg már megint a férfias sziluett miatt.

India Menuez

Ez a lány szintén modellként kezdte, nagyon menők újabban ugyanis a vörös hajú manökenek. De India Menuez most színészkedik is egy White Girl című filmben, ám a Sundance filmfesztiválon az összes nyilvános megjelenéséből egyértelmű volt, hogy van valami köze a divat világához. Egészen különleges stílusa van neki, talán abból kiindulva, hogy az ő külseje olyan, hogy akármit csinálna, se tudna a háttérbe beleolvadni, úgyhogy akkor már miért ne öltözködjön bátran. Menuez ráadásul kellő mértékű öniróniával is rendelkezik: arra a szettre, amitől ön garantáltan hátra fog hőkölni, ha meglátja a fotóösszeállításban, azt mondta az Instagramján, hogy itt mumpicnak volt öltözve.

Riley Keough

Neki is híres szülei vannak: Riley Keough édesanyja ugyanis Lisa Marie Presley, ami azt jelenti, hogy mostohaapja egy ideig Michael Jackson volt, nagypapája pedig Elvis Presley. Ő Lovesong című filmje miatt ment fel Utah-ba a hegyekbe a fesztiválra, ezen a képen egy normális, csak feltűnően csinos fiatal lánynak néz ki. Amint az a képeken és korábbi megjelenéseiből látható, néha azért bevállal egy-két különlegesebb ruhadarabot és fazont is, szerintünk jól áll neki az, bár azt is megértenénk, ha egy olyan családi háttérrel, mint az övé, neki az lenne a perverziója, hogy szeret(ne) átlagos lánynak tűnni. Csinálhat, amit akar, ránézésre annak a típusnak tűnik, akinek úgyis minden jól áll.

Chloe Sevigny

Chloe Sevigny a '90-es évek óta számít az alternatív filmek ikonjának, ezzel párhuzamosan divatikonnak is. Az ő stílusát nem egyszerű szavakkal leírni, de természetesen megfelelő fotók birtokában nem is szükséges: a lényeg az, hogy ő úgy öltözködik, ahogy senki más. Nem egy tipikus női szépség, sőt, őszintén szólva még csak szimpatikusnak sem tűnik egy csomó alkalommal, de pont mivel ennyire kreatívan öltözködik, az ember számára egyetlen pillantásból egyértelmű, hogy ő egy érdekes és vagány nő kell, hogy legyen.

Kate Beckinsale

Ki lett az ön kedvence a hatból?

Kate Beckinsale egyrészt brit, másrészt 42 éves, és mégis ő vitte el a fiatal hollywoodi dívák csillogását a Sundance fesztiválra. Az Aviátor és az Underworld-filmek sztárja kétszer mutatkozott csak a fotósok előtt, mind a kétszer egy-egy fekete-fehér szettben, és mind a kétszer borzasztó elegáns volt.

Ez a fenti estélyi szinte nem is való erre a fesztiválra, elég kevesen szoktak itt ennyire kirittyenteni, de persze ezt nem panaszképpen mondjuk. A másik szerelése azért egy kicsit lazább, de persze átvitt értelemben, mivelhogy a szett egyik leglátványosabb darabja egy testre feszülően szűk bőrnadrág. Nézze végig a képeket, aztán, kérjük, szavazzon!