Szombat este négy férfi jutott be A Dal döntőjébe, ami azt jelenti, hogy elég kicsi lett az esélye, hogy az Eurovízión idén női előadó képviseljen minket. Eddig négy évadja volt A Dalnak, ebből háromszor nyert férfielőadó, dehát ez nem túl nagy meglepetés, mert mint tudjuk, az ilyen tehetségkutatók általában a férfiaknak kedveznek.

Pedig a csajok idén is egész sok mindent beleadtak, de a többségük elvérzett. Azért a következő adásban még jön egy csomó női előadó, akik közül bárki bekerülhet még a döntőbe, úgyhogy most nézzük át, hogy az idei mezőnyben vizuálisan kik tették le a legtöbbet az asztalra – ön pedig válasszon közülük kedvencet! Nem baj, ha nem nézi a műsort, most vonatkoztassunk el a zenétől, és csak a külsőt pontszámozza!

Tolvai Reni

Az idei év nagy trendje ebben a műsorban a hasvillantás – szinte a '90-es években érezzük magunkat. Tolvai Renitől megszoktuk az extrém szerkókat, és ő a hasvillantók egyike is. A Fire című szám a kicsit átvariált dizájnnal most nem jutott be a szombat esti döntőbe, és azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy ebben közrejátszott-e az, hogy nem lehet eldönteni, hogy ez a fellépőruha most katonás akar-e lenni ezzel a viszonylag sok viszonylag terepszínnel meg töltényékszerrel, vagy inkább amerikai futballistákat kell-e látnunk a táncosokban, meg esetleg magában Tolvai Reniben is. Mondjuk az első elődöntő alatt a '90-es évek egyik ikonját, Lara Croftot láttuk meg benne – nézzen meg mindent jobban a galériában!

Patai Anna

Patai Annában az a lenyűgöző, hogy ő pontosan úgy van felöltöztetve, mint ami akkor volt divatos, amikor ő született: 1999-ben. Patai Anna szokta mondani, hogy egyik kedvence a '90-es évek másik ikonja, Christina Aguliera, és elég belenézni a Come On Over (All I Want Is You) című, 2000-ben készült klipbe ahhoz, meggyőződhessen az ember arról, hogy mennyire. Patai Annának saját emlékei nem lehetnek erről a divatról, mert még mindig csak 16 éves, de persze marha jól áll neki ez a kétféle kékkel és fehér csíkokkal operáló szett.

Ha már az a számának címe, hogy Colors, biztos nagy volt a kísértés, hogy valami tarkábbat adjanak rá, úgyhogy a lehetőségekhez képest ez így egy kicsit visszafogott lett. Lehet, hogy a nézők számára túl visszafogott is, nem tudjuk, Patai Anna mindenesetre nem jutott tovább az elődöntőből.

Horányi Juli

Ha egy tanulságot levonhatunk ebből a műsorból, az biztosan az, hogy aki a döntőbe akar jutni, ne mutogassa a hasát. Horányi Juli volt a harmadik, akiben az volt az egyik szexi, hogy a felsője nem ért össze a szoknyájával, és ő is kihullott a versenyből rögtön az elődöntőben. Az X-faktor jobban ment neki, pedig a külsejével azért nagy gond most sem volt, fiatalos, vidám, és azért a sasszárnyas szoknya egy nagyon eltalált darab.

Ív

Az egyik legkülönlegesebb fellépőruha Ívé volt, és ő nemcsak azzal tűnt ki a többiek közül, hogy nem villantott hasat. Imádjuk a különböző színű cipőit, és a borzasztóan csajszis sziluettet jópofaság két olyan férfias kiegészítővel ellenpontozni, mint a hózentróger meg a kalap. Nála mellesleg a háttér fokozta a '90-es évekes hangulatot, igaz, ez a színvilág inkább a '90-es évek elejére volt jellemző.

Group'n'Swing

És még két olyan együttes van hátra, ami ugyan zömében férfiakból áll, de nő (is) énekel. Kezdjük a Group'n'Swinggel, akiknek messze a legszexisebb az együttesneve, de sajnos/szerencsére nem olyasmi szerelésben zenéltek ők, mint amilyen asszociációk esetleg beugorhatnak az embernek a group meg a swing szavak kombinációjára. Hanem megkaptuk az idei évad legszebb, legelegánsabb és egyben legdekoltátabb estélyijét, a hollywoodi csillogáshoz ennél közelebb idén nem lehetett eljutni.

Parno Graszt

Ki nézett ki a legjobban?

Ennek a cikknek a szerzője elég sok heti trendet állított össze az utóbbi évek során ahhoz, hogy jól tudja, hogy a Parno Graszt énekesnőjének esélye sincs ebben a szavazásban a felsőbb régiókba kerülni, sőt, borítékolni lehet, hogy a hatból valószínűleg ő lesz az utolsó. De hatodiknak akkor is álljon itt a Parno Graszt, egyrészt hogy mutassunk olyasvalakit is, aki nő és még van esélye a döntőbe jutni, másrészt mert ez a ruha egyszerűen baromi jó. Izgalmas is, de nem túl csicsás, elegáns is, egyedi is, de hozza azt is, amit az ember egy roma zenekar énekesnőjétől vár. A női műsorvezetőről és zsűritagról már szavaztuk, most akkor mondjon véleményt az énekesnők megjelenéséről! Ki lett a kedvence?