DiCaprio már egy ideje szingli, január elején szakított a 26 éves modell barátnőjével. Kelly Rohrbach már a múlté, jöhetnek az újabb nők. Jöttek is, legutóbb a BAFTA után bulizgatott egy nagyon csinos ír műsorvezetővel, Laura Whitmore-ral.

És nem fogja elhinni, de a hölgy elmúlt már 30!!!

Hiába, a színész is öregszik, már 41 éves, talán feladta a 20-as korosztályt (Spoiler!! NEM). Ennek mondjuk ellentmond, hogy hétfőn elvileg egy 24 éves modellt hívott fel a szobájába, természetesen társasozni. De erről majd Whitmore után. 

A Sun képeket is lehozott az estéről, amiken tisztán látszik, hogy az ír műsorvezető nagyon közel hajol DiCaprióhoz, és valamit a fülébe súg. Ha nem a vécé után érdeklődött, ez bizony flört volt. A lap forrásai szerint izzott a levegő, a színész lazán és határozottan viselkedett. 

Leo mondta, hogy menjen fel vele a lakosztályába, és folytassák ott a bulit. 

Whitmore állítólag nagyon élvezte, hogy Leonardo DiCaprio foglalkozik vele, reggel 5-ig buliztak, azt viszont nem tudni, hogy volt-e több. (SZEX!) Az egyik forrás azt állítja, hogy a nő egy nagyobb társasággal ment fel a színészhez, és

DiCaprio egyszer a kezébe fogta Whitmore arcát. Awwwwww.

Mások szerint pedig nem volt semmi komoly, elvégre az ír celeb egy zenésszel jár. Rory Williams és Whitmore már tavaly nyár óta együtt vannak, úgyhogy nem lenne fair egy éjszaka DiCaprióval. 

Ennyit a BAFTA utáni buliról, jöjjön egy másik izé. Hétfő este egy 24 modellel kavarhatott a színész – írja a Sun. Roxy Hornerről van szó, ha minden igaz, együtt töltötték az estét, aztán éjjel 2 körül visszavonultak Leonardo DiCaprio hotelszobájába. Horner Twitteren cáfolta, hogy összejött volna DiCaprióval. 

A photo posted by "ℛ**ℽ" ツ (@roxyhorner) on

Ebben a szakmában nem lehet egy barátod anélkül, hogy az emberek azt hinnék, többről van szó... Ez vicc. 

– írta. De akkor mi volt? És kivel? És mikor?