Noha Leonardo DiCaprio már elmúlt 40 éves, nőinek átlagéletkora nem nagyon változik. A színész főleg 30 alatti nőkből válogat, lehetőleg modellekkel kavar. Randizgatott pár színésznővel is, de főleg a Vogue-ból szelektál. Az összes barátnőjét és flörtjét képtelenség lenne összeszedni, de íme a fő modellnőinek listája. A gyűjtésből kiderül, hogy a színész a Titanic után indult be igazán és leginkább a szőkéket szereti

Bridget Hall, 1994

DiCaprio első modell élménye az amerikai Bridget Hallhoz köthető. Állítólag a színész vette el Hall szüzességét, de annyira nem nyűgözte a lány teljesítménye, hogy inkább fel sem hívta.  DiCaprio ekkor 19 éves volt, Bridget Hall pedig 20. 

Naomi Campbell, 1995

Ha már modellek, akkor csakis a legjobbak. Leonardo DiCaprio viszonylag hamar ráérzett, milyen körökből akarja szerezni a nőit. Naomi Campbellel egy rövid fellángolása volt 1995-ben. A modell akkor így nézett ki:

Kristen Zang, 1996

Zang egy brit modell volt és ez a kapcsolat sem tartott túl sokáig. A Romeó és Júlia premierén jelentek meg kéz a kézben. 

Helena Christensen, 1997

A Titanic után Leonardo DiCaprio gyakorlatig bárkit megkaphatott. Ő pedig a dán Victoria's Secret angyalt, Helena Christensent nézte ki magának. 

Amber Valletta, 1998

DiCaprio egyik legromantikusabb hódítása 1998-ban történt. Éppen egy magazint olvasgatott, amikor meglátta Valletta fotóját. Rámutatott és mondta, hogy őt akarja. A színész intézett pár telefont. Az emberei felkeresték a modell embereit és már le is egyeztettek egy randit. Ennyire egyszerű az egész. 

Eva Herzigova, 1998

A cseh VS modell és DiCaprio 1998-ban egy hónapig jártak össze. Herzigova ekkor még a Bon Jovi együttes dobosának, Tico Torresnek a felesége volt, de ez nyilván nem lehetett akadály. Nem tudott ellenállni a még mindig csak 24 éves színésznek. 

Gisele Bündchen, 2000-2005

DiCaprio majdnem hat évet húzott le a brazil modellel, Gisele Bündchennel. Szakítottak párszor és végül 2005 novemberében zárták le a kapcsolatot. 

Bar Rafaeli, 2005-2009, 2010-2011

Két hónappal az előző szakítás után az izraeli modellel töltött pár évet egy hat hónapos szünettel. Ez volt DiCaprio leghosszabb kapcsolata. Sokan azt hitték, hogy a színész végre megállapodik. De nem!

Anne Vyalitsyna, 2009

Hát persze, hogy a Bar Rafaelivel töltött szünetet is hasznosan töltötte DiCaprio. Addig az orosz Vyalitsynával jött össze egy kicsit. 

Madalina Ghenea, 2011

A román modellel csak pár vacsora erejéig tartott a dolog, de Gheneának is a listán a helye. Mert modell, mert gyönyörű és mert DiCaprio lekapta. 

Erin Heatherton, 2011-2012

DiCaprio és az amerikai VS angyal majdnem egy évig jártak. 15 év közöttük a korkülönbség. 

Toni Garrn, 2013-2014

DiCaprio 2013 júniusában kezdett randizgatni a német modellel. Kicsivel több mit egy év után viszont szakítottak. De talán nem kell olyan sokat várni, hogy a színész új nőt szerezzen maga mellé. Nagy eséllyel a következő is modell lesz, és 75 százalék, hogy szőke. 

 Így kell ezt csinálni!