GettyImages-488083707

John Travolta ma igazán megérdemli, hogy nevessünk rajta

vlc
2016.02.18. 17:22

Illetve vele. Ugyanis ma van a születésnapja, 62 éves lett. Bár az évszám nem olyan kerek, azért illik megünnepelni, egyrészt mert a színészről töménytelen zseniális fotó készült, másrészt még annál is több Travoltás gif vagy mém született. A színészt mostanában az American Crime Storyban lehet látni, ami az O.J. Simpson gyilkossággal és a tárgyalásokkal foglalkozik. Travolta az egyik védőügyvédet, Robert Shapirót alakítja a sorozatban. De ami még ennél is fontosabb, hogy

kiválassza a kedvenc Travoltáját!

Ami nyilván lehetetlen, próbálkozni viszont lehet. Rögtön itt van a csókolgató Travolta, A tavalyi Oscar-gálán több ízben kiélte a fogdosással kapcsolatos vágyait. A mai napig tisztázatlan körülmények között osont Scarlett Johansson mögé egy puszira, vagy mire. 

B-mwFXLXEAA3m G
Fotó: Twitter

Ugyanezen az estén simogatott meg még valakit. ÁLLON!! A szerencsés: Idina Menzel. 

Aztán ott van az örök, az utánozhatatlan, a legjobb: a confused, vagyis az összezavarodott Travolta. Eredetileg ugye Vincent a Ponyvaregényben nem érti, hogy Mia Wallace miért a hangszóróból beszél. 

Vincent Vega mindenhova illik. MINDENHOVA. Ki tudná jobban érzékeltetni az idei Miss Universe bakiját? Senki. A döntőn Steve Harvey rossz lányt koronázott meg

giphy.gif

A másik kihagyhatatlan momentum a színész életében a Grease. A haj, a tánc, a zokni, minden tökéletes. A film lassan betölti a 40-et, de sosem felejtjük. 

giphy (5).gif

Ezek után csak annyit mondhatunk csak, hogy

Boldog 62. szülinapot, John Travolta!

giphy (6).gif