Rendesen rájár a rúd az idei gálára. Épphogy elcsendesedett a vihar az eléggé kihipózottnak titulált filmes díjkiosztóval kapcsolatban, hogy a főbb kategóriákban egy színes bőrű sincs képviselve, most az ajándékcsomagokon megy a pörgés.

Vibrátor és vaporizátor került a pakkokba.

Az Oscar bizottság most döntött úgy, hogy eddig és ne tovább, röpül a per! Merthogy ezeket a promóciós csomagokat nem ők küldik, de nem is ők állítják össze, sőt, nulla közük van az egészhez. Csak az elmúlt időszakban nagy ívben lesajnálták, hogy a Distinctive Assets miket küldözget a nevükben, mert addig is erről, azaz a gáláról ment a beszédtéma. De már tavaly kezdték húzogatni az oroszlán bajszát, amikor csúcsminőségű óvszert és vibrátort is raktak a jelöltek csomagjába. Addig jó volt az ingyenreklám, de az Oscar elhatárolódott a cégtől és kérte, hogy ezt ők is jelezzék, és ne használják az ő védjegyeiket. Ez nem történt meg, így a médiának küldött vibrátoros és a vaporizátoros ajándékcsomag végleg betette a kaput.

Mivel egyrészt a Distinctive Assets visszaélt az Oscar nevével, és az elküldött ajándékokkal hitelrontást követ(het)ett el, ezért pert indítottak a cég ellen.

Via: Variety