Jennifer Garner interjút adott a Vanity Fairnek, amiben magánéletéről és Ben Affleckkel való szakításáról is beszélt, beleértve a dadusbotrányt is.

Az interjú hosszú, de a lényeg, amiből minden kiderül, itt van:

A házasságáról

Igazi házasság volt. Nem a kameráknak szólt, és elsősorban ezt szerettem volna megtartani. De nem működött.

A dadusbotrányról

Már hónapok óta nem voltunk együtt, mikor először hallottam a dadusról. Semmi köze nem volt a döntésünkhöz, hogy elválunk. Hogy rossz döntés volt-e? Igen. A gyerekeidnek nem jó, ha hirtelen eltávolítasz valakit – a duadust – az életükből. El kellett magyaráznom nekik, mit jelent a 'botrány'.

Ben Affleckről, mint élete szerelméről

Ő életem szerelme.  Most mit csináljak?  Ő a legcsodálatosabb ember, bárhol is legyünk. A legkarizmatikusabb, a legkedvesebb. Ő egy nagyon összetett fickó. Mindig azt mondom, hogy ha az ő napja süt rád, akkor azt érzed. De ha a napja máshol süt, hideg van. Elég nagy árnyéka is tud lenni. [...] Ő az egyetlen olyan ember, aki mindig mindenről tudja az igazat. Én pedig az egyetlen, aki tud bármit is az ő igazságáról.

Arról, hogy a jövőben randizna-e

Gondolom. Nem tudom. Csak hát akiket ismerek és randiznak... úgy tűnik... a férfiak már nem udvarolnak... Én virágokat szeretnék, nem pedig sms-ezni. Lehet, hogy őskövület vagyok?  

Ben Affleck hátán található gigantikus főnix-tetoválásról

Tudod mit mondanának erről ott, ahonnan jöttem? 'Áldja meg őt az ég.' A főnixmadár feltámad a hamvaiból. Én lennék ebben az esetben a hamu? Ezt sértésnek veszem. Nem akarok hamu lenni.

Watch this onThe Scene.

(forrás: Vanity Fair / Jezebel)