Semmiképpen sem szeretném sárba tiporni azt a művészetet amit az alábbiakban láthat és hallhat majd. Egyszerűen csak érthetetlen, hogy miért vágnak bele híres emberek a zeneiparba, ha egyszer mindenki számára világos, hogy sokkal, de sokkal jobban értenek máshoz, és abban sokkal sikeresebbek is.

Mint például

Szabó Zsófi,

aki ugye elsősorban színésznő, másodsorban pedig a Story-gálán bebizonyította, hogy a ruhatervezéshez is ért, annyira, hogy sokakhoz hasonlóan ő is saját márkát indít.

Szabó Zsófi 2010-ben döntött úgy, hogy kipróbálja magát popsztárként is. Első száma a Deja Vu volt, azt pedig a Hol a nagy ő követte, de ezek után gyorsan abbahagyta az éneklést, és visszatért a színpadhoz meg a tévéhez.

Csifó Dorina

szintén színésznőként lett ismert, de Szabóhoz hasonlóan pár éve ő is úgy gondolta, hogy lehet belőle popsztár. CS.I.F.O. néven kezdett énekelni, de szerencsére ő is nagyon hamar abbahagyta.

Majoros Hajnalka 'Dundika'

Majka gyerekének anyja, aki playmate-ként lett ismert, szintén kipróbálta magát énekesnőként is, először az alább is hallható számban.

Ja, és Majka számaiban is vokálozott már.

Szalontai Szilvia

Nem rémlik? Nem baj. Modellként kezdte, majd folytatta celebként az Édes életben egy darabig, a kettő között pedig megpróbálkozott az énekléssel is, SYL néven.

Dukai Regina

Jó, tudjuk, hogy Dukai Regina elsősorban énekesnőnek tartja magát, de az ország nagyrésze inkább glammodellként, meg a Sugarbird úgynevezett tervezőjeként tartja számon, aki hamarosan díjat kaphat azért, mert a tükörben fotózza magát.

Utóbbiban amúgy tényleg nagyon profi, úgyhogy jobb is, ha azért kap díjat, nem pedig az éneklésért.

Egyébként 2004-ben jelent meg első és utolsó albuma, azóta leginkább VV Béci odalán tűnt fel pár videóklipben.

Mérai Katalin

Nem tudta, mi? Pedig de, a Barátok közt színésznője énekel is. Ilyeneket:

Viszlát