• Legutóbb visszaállt kéménytechnikusnak, mer'hogy jól fizet.
  • De a zenélést sem felejtette el.
  • Le is dobta a slágeratomot a Beteszem című számával.
  • Nem egy milliós költségvetésű Party Baby, de attól még ez is belopta magát a szívünkbe.

Még mielőtt belevetnénk magunkat a kontentaranybányába, itt egy kis gyorstalpaló VV Dennisből. Magára varratta a saját pöcsös képét. A Való Világ villájában elég sok megbotránkoztató dolgot művelt. Nem túl gálásan, élőben szakított barátnőjével meg hasonlók.

Szinte majdnem napra pontosa egy éve nyilatkozta, hogy belefog rapkarrierje építésébe, azon az alapon, hogy ha Majkának ment, akkor neki is menni fog. Megkérdeztük Dennis menedzserét, hogy mire számíthatunk a klippel kapcsolatban, mire ezt mondta:

A villában is arról volt híres, hogy szereti a lányokat és szeret velük közösülni. A dal is erről fog szólni.  

Az egy éve bedobott Majkás metaforát sem a legyek hordták össze. A menedzser is mondta, hogy szerinte több szempontból is hasonlít egymásra a két egykori villalakó, mert egyikük se nyerte meg a Való Világot, plusz mindegyikük megmondja a frankót, majd hozzátette:

Én ebbe tolok pénzt.

Természetesen a 400 ezer megtekintés fölött járó Party Baby-ről is kérdeztünk, amit úgy minősített Dennis menedzsere, hogy

az olyan, amilyen.

Fiatal volt, nem értett hozzá, de most komoly szakemberek foglalkoznak vele

- mondta Zólyomi Attila.

Mindenki megnyugodhat, NEM a Beteszem lesz az első és utolsó Dennis-jelenés az évben, mert rengeteg húzás várható. És most mindenki kapaszkodjon!

Nem csak zenei szinten!

"Olyan dolgokkal fog előrukkolni, amit nem fognak egy könnyen elfelejteni az emberek" - mondta a menedzser, majd hozzátette - "Dennisből elég nagy celeb lehet."

Hát így.

És most hallgassunk egy kis zenét!