A Hal a tortánban ismét Liptai Claudia és Till Attila látható, ők ketten nem először szerepelnek a gasztro-realityben, az egyik legjobb kimaradt jelenet például az övéké. Összeszedtük a műsor legszórakoztatóbb pillanatait. 

1. Liptai Claudia a kanapén élvezte a zenét

Mester Tamás elképesztő játéka kimaradt az adásból, ami nemcsak a zene miatt kár, hanem mert a háttérben Liptai Claudia is átadta magát a dallamnak. Rövidnadrágban fetrengett kicsit a kanapén. 

2. Damu Roland szép szavai Kelemen Annához

„Én áldoztam ezért, hétkor fölkeltem, marhát pucoltam, az, hogy egy faszszopó geci kurva elment a retkes kurvaanyjába, nem érdekel" – mondta Damu Roland Kelemen Annára azokban az időkben, amikor még Vajnáné Palácsik Tímeaként ült mellette a kerti padon. Utólag állítólag ez a balhé megrendezett volt, és a stáb kérésére történt, ha így is vna, köszönjük, enélkül kevesebbek lettünk volna.

3. Bangó Margit megmondta Bódi Sylvinek és Rubint Rékának

„Azt hittétek, hogy öreg, primitív, buta cigányasszony vagyok, tiszteletbe tartottalak titeket, gyerekemnek, barackarc, cseresznyevirágnak neveztelek titeket. {...} Szilvi, Réka, lerítt az arcotokról a gyűlölet" – mondta Bangó Margit a Hal a tortánban. A kimaradt jelenetet itt megnézheti.

4. Nagy Feró: Nekem ti nem szóltok be!

„De van problémám, van! Nekem ti nem szóltok be! A faszomat bazmeg! Rákendroll van! Elmentek ti a picsába!" – kiabálta Nagy Feró részegen a műsorban. 

5. Szandi nagyon szexuális, Vajnánénak vidéki bele van

Ha nem lenne a Hal a tortán, sose derült volna ki, hogy Szandit mennyire tartják vonzó-erotikus nőnek. Annyira, hogy a műsorban Hajdú Péter azt mondta, elkapott egy-két kézsimogatást az asztal alatt Hujber és Szandi közt, Schobert Norbert kemény diónak nevezte Szandit bőrgatyában, és szóba jött még az is, hogy vajon szilikonos-e Szandi melle. De az is kiderült a műsorból, hogy Schobert Norbert szerint "vidéki bele" van Vajna Tímeának, aki olyan chilis kókusztejes levest főzött a vendégeinek, hogy majdnem megfulladtak, annyira csípett.