Elindult a Farm, az RTL új reality-je, amiről már az első adásban kiderült, hogy gyakorlatilag egy az egyben olyan, mint a Való világ, csak itt van trágya is, illetve a játékosokat nem a nézők küldik haza, hanem egymást szavazzák ki. 

A műsorvezetők pedig nem Lilu és Istenes Bence, vagy Sebestyén Balázs lettek, hanem a volt valóvilágos Nádai Anikó és Fördős Zé, a játékosok meg pont olyanok, mint minden reality-ben – egyszerűek.

A Farm hatalmas bezzegrégenezéssel nyitott; miszerint ma már nincs frissen kaszált fű illat, csak a büdös benzingőz. Még jó, hogy itt van ez a reality, ami jobban felnyitja a szemünk, mint egy teljes évadnyi Minden Tudás Egyeteme. Gyorsan megismerkedtünk a lakókkal, méghozzá egy gőzölgő trágyadomb közepén, amibe mindenkinek fejest kellett ugrania, hogy megtalálják a kamra kulcsát. Kiderült ugyanis, hogy a kulcs megtalálója lesz a heti gazda, aki dirigálhat, és akit az adott héten nem lehet majd kiszavazni.

Farm Tina itt ki is szállt a játékból, mert ugyan vidéken él, de állítása szerint nem vidéki, és mint kiderült, terhes is. Pedig még a modell Farm Laura is szügyig gázolt a szarban, aki az ezt megelőző kisfilmjében inkább a kádban habfürdőzött.

A műsor első 20 perce a ganajozásró szólt, és ez nem vicc. 

Farm Sándor viszont végre megtalálta azt a rohadt kulcsot, így Nádai Anikónak sem kellett tovább a trágya melletti kerítést támasztva unott pofával néznie a szenvedést.

Takarodjatok már, ez most komoly?!

– ezt az egyik nő mondta/kérdezte, mikor meglátták, hogy hol fognak aludni, de Farm Dani is nagy ősigazságot mondott a férfiakkal való együttalvás nehézségeiről, hogy “nem lehet tudni, hogy melyik fingik, melyik böfög.”

Ezt követte a vidéki élet csimborasszója, minden asztalontáncolós buli beindítója,

a házipálinka.

Ettől meg is eredt Farm Dani nyelve, és elkezdett vagánykodni Farm Laurának – a kisfilmjében habfürdőző modellnek –, hogy neki honna van pénze. Mint kiderült, Farm Dani olcsón megveszi, majd drágán eladja a szajrét, ebből van a Rómain lakása – kettő is –, meg egy Smartja és egy BMW-je, de az csak zárójelben. 

Amíg Farm Dani és Farm Laura búgtak, addig Farm Attila lefürdött, de még hogy...

Majd Farm Dani további perverz dolgokat duruzsolt Farm Laura fülébe a paplan alatt, de ezen kívül ott már semmi másra nem került sor.

Holnap folytatjuk, az előzetes szerint addigra már a terhes nő is kiakad és sír, hogy mekkora baromság volt így, áldott állapotban eljönni falura.