Folytatódnak a mozgolódások a TV2-nél.

A hvg.hu azt írja a Népszabadság nyomán, hogy a TV2 új vezetői megkeresték az évekkel ezelőtt megszűnt Napló c. műsor korábbi szerkesztőit és munkatársait, hogy részt vennének-e a műsor újraindításában, ám legtöbbjük határozott nemmel válaszolt. És bár emiatt még nem tisztázódott teljesen, hogy valóban újraélesztik-e a Naplót, a lap úgy tudja, hogy amennyiben mégis, az Hajdú Péter produceri felügyelete mellett majd készül a jövőben.

Mivel a Napló régi arcát, Vujity Tvrtkót nemrég kirúgták a kereskedelmi csatornától, így új műsorvezetőkre is szükség lesz. A Népszabadság információi szerint ez nem más lesz, mint a Tényektől távozó Azurák Csaba, akit állítólag Várkonyi Andrea is követ majd, hogy együtt vezessék a Naplót.

Azurák Csaba korábban azt mondta a Velvetnek, hogy azért hagyja ott a Tényeket, mert már egy napi háttérműsor készítésén és előkészítésén dolgozik:

Korábban a vezérigazgatóval beszélgettem arról, hogy abbahagyom a Tényeket, mert azt gondolom, hogy se időm, se energiám nem lesz arra, hogy egy napi hírműsorral tudjak foglalkozni, hiszen egy napi háttérműsor készítésén és előkészítésén dolgozom, amit már korábban is bejelentettek, úgyhogy ilyen szempontból nincs meglepetés

– ezek szerint még az is lehet, hogy az új Napló lesz az Azurák által említett napi háttérműsor.

A Tények új híradósa, az RTL bulvárhírműsorátől átcsábított Gönczi Gábor áprilisban mutatkozik be.