Folytatódik az RTL új reality-je, a Farm, ami elvileg egy gazdálkodós valóságshow, gyakorlatilag durvább, mint a Való világ bármikor.

Az ötödik adást rögtön egy olyan épületes párbeszéddel indították, ami talán még a Való világban sem hangzott volna el soha az első héten.

Farm Norbi és Farm Cintia a teraszon évődtek dohányzás közben, Norbi meg arról faggatta a lányt, hogy mondjon már egy fiúnevet, ki jön be neki a játékosok közül, és így jutottunk el a címben is olvashatókig, csak Cintia nem fogalmazott ilyen szépen.

Cintia: Hallod, nem tudok nevet mondani fiúk közül. Hallod?! Pár napja vagyunk itt, most mit mondjak? De most komolyan?

Norbi: ...

Cintia: Laura!

Norbi: ...

Cintia: Én a pinát is szeretem!

Norbi: Megmondom őszintén én téged meg...lak. 

Cintia: De csak meg...l vagy...? Én aludnék is veled egy ágyba, de normálisan. Mármint hogy hozzád is bújhatok? De nem úgy, csak ilyen izéba!

Norbi: Egyezzünk meg valamiben! Hozzám bújhatsz. Csinálhatjuk. Aztán meg majd eldöntöd, pár nap hozzámbújás után, hogy....

Cintia: Micsudi? Pár nap után?

Norbi: Ne is beszéljük meg, hozzámbújhatsz, maradunk ennyiben!

Szóval ezzel a színvonalas párbeszéddel indult a Farm ötödik adása, és ezzel még nem volt vége, mert majdnem volt egy klasszik kocsmai verekedés is, miután Farm Sándor letolvajgazemberezte Farm Danit, aki erre elkezdett üvöltve káromkodni, hogy "anyád a tolvaj gazember te fasszopó". 

De Sándor ezután sem hagyta abba, és megmondta Daninak, hogy ő egy semmirekellő genetikai hulladék. ezután Farm Gergő is beszállt az üvöltözésbe, és megmondta Daninak, hogy kussoljon.

Dani: Miért, te ki a geci vagy?

Gergő: Majd meglátod! Dolgozni nem tudsz, hát mire vered magad?

Sándor közben elkezdte csitítani Gergőt, hogy nyugodjon meg, Dani most arra játszik, hogy Gergő ideges legyen:

Megütöd, ugyan meghal, de te meg kiesel

Dani: Gyere, várlak, elmondtam a címem, te patkány!

Gergő ekkor állt fel idegből, mire Dani is elkezdett közeledni felé a középső ujját felá mutatva. Végül verekedés nem lett, valószínűleg azért sem, mert Gergő kiment és idegből elkezdett fát vágni.

Ezután a már kendőt viselő – vagyis kiválasztott – Dani mégsem Gergőt hívta ki párbajra, hanem Farm Dórit, akivel valószínűleg szintén az a problémája, hogy intelligensebb, mint ő, és képes egész mondatokban beszélni.

Szerencsére a végén Dani még gyorsan odamondta Dórinak, hogy kiütné őt nő létére is.

Hát ez volt a Farm ötödik adása. És lesz még több is.