Húsvét napjára mi sem kézenfekvőbb, mint egy jó kis nyuszis összeállítás. Alább nyuszinak öltözött nőket mutatunk, némelyikük többé-kevésbé híres, mások egyáltalán nem, de mindegyikük az utóbbi hetekben-napokban öltözött be, zömük direkt a húsvét tiszteletére, ketten egyéb apropóból. Szóval a téma egyezik, de a stílus merőben különböző, menő modelleken kezdve decens anyukán keresztül kifejezetten lotyós nyuszikig érkezünk el, ezért van a 18+-os karika a cikken. Szóval ha ön felnőtt, kezdje nézegetni ezeket a nyulakat, aztán a poszt alján mondja meg, ki tetszett a legjobban!

Clio Peppiatt modelljei

A képösszeállítás első néhány fotója még februárban készült, a londoni divathéten. A kollekciót ráadásul az ősz-téli szezonra tervezte Clio Peppiatt, szóval elvileg a húsvéthoz semmi köze, de mi azért erre a hétvégére is el tudnánk képzelni ezeket a frenetikus nyuszis papucsokat. llyenben fogadni otthon húsvét hétfőn a locsolókat menőség lenne. Van feketében is!

Selma Blair

Selma Blair egy 43 éves hollywoodi színésznő. Ő valamiért már két héttel ezelőtt húsvétolni vitte a fiát egy olyan buliba, ahova némelyik anyuka is beöltözött egy kicsit. Blair nem spilázta túl: a teljesen normális hétköznapi öltözékéhez felvett egy sztárosan komoly és a fényviszonyok által nem indokolt napszemüveget, meg egy vicces nyuszifület. És kész is.

Birmingami képregényrajongó lány

Budapesten ezen a hétvégén van beöltözős-képregényes rendezvény, Birminghamben az előzőn volt. Ennek a képei között fedeztük fel ennek az egyébként ismeretlen lánynak a portréját, aki valamiért nyuszijelmezben ment el erre az eseményre. Sőt, nem csak úgy általában nyusziként, hanem Playboy-nyusziként. Hogy ennek mi köze van a képregényekhez, azt nem értjük, de persze nem kell mindig mindent feltétlenül értenie az embernek.

Sarah Joelle Jahnel

Sarah Joelle Jahnel egy német énekesnő-modell-realitysztár. Ő szintén Playboy-nyuszinak öltözött a múlt hétvégén, csak ő nem egy eseményen tette ezt, hanem Berlin központjában a Brandenburgi kapu előtt egy barát-/kolléganőjével. Náluk viszont biztos, hogy a húsvét adta az apropót, mert kiegészítőnek vittek egy élő nyulat is magukkal, meg répáztak is.

Micaela Schäfer

Ez a bizonyos barátnő, aki Sarah Joelle Jahnellel karöltve modellkedett a német főváros kellős közepén szexi nyúljelmezben, természetesen Micaela Schäfer volt. Őneki gyakorlatilag az a foglalkozása, hogy nyilvánosan előveszi a mellét minden adandó alkalommal. Ehhez ezúttal egy olyan, plüssből készült nyúljelmezt választott, aminek nem felállnak, hanem lekonyulnak a fülei, szóval köszönjük szépen a változatosságot Micaela Schäfernek. Az igazán 18+-os képek a fotóösszeállításban láthatók, ha még nem klikkelt volna.

Courtney Stodden

Ki a legszebb?

És végül Courtney Stoddent mutatjuk, aki nagyjából ugyanazt nyújtja a nagyközönségnek, mint Micaela Schäfer, csak ő amerikai és van egy majdnem híres és sokkal idősebb férje, ezért ismertebb. Stodden van annyira precíz, hogy a húsvéti hosszú hétvégére időzítette a nyusziskodást, az Instagramján tette közzé ezt a négy képet péntek este.

Ő egy kicsit többet tud, mint német kolléganői, mert ő egyszerre két dolognak öltözött: nyuszinak ÉS Marilyn Monroe-nak. Amihez egyrészt gratulálunk, másrészt micsoda különös véletlen, hogy pont az előző heti trendben is szerepelt valaki, aki minden különösebb ok nélkül Marilyn Monroe-nak öltözött. Reméljük, izgalmasabb lett a húsvétja ettől az összeállítástól, kérjük, szavazzon a kedvencére!