Screen Shot 2016-03-28 at 19.43.30.png

Farm Dia szívesen megkanolná Farm Norbit

vlc
2016.03.28. 19:53

Farm Dani távozása után ünnepeltek a többiek. Volt pia elég, ami mihez vezet? Na mihez? Flörthöz. Hú, erre senki sem számított. Farm Norbi enyelgett egy kicsit Farm Diával,

aki kategorikusan kijelentette, hogy megkanolná a fiút. 

Igen, ezt az új szót tanultuk a szexre. Köszönjük szépen. Szóval Farm Norbi azért nem akarja a frigyet, mert Farm Diának nincs hosszú haja:((( De a lány nem tágított: 

Ha én meg akarlak kanolni, úgyis megkanollak. Hidd el nem fogsz ellenkezni. Ha rövid a hajam, ha hosszú. Úgy megkanollak, hogy valószínűleg szerelmes leszel belém.

– mondta Dia, de végül nem történt kanolás. Talán majd legközelebb. 

Más izgalom aztán nem történt, Farm Attila a heti főni, komolyan veszi a feladatot, nincs szarozás, a farmon rend van, fegyelem és ordibálás. Amúgy meg tényleg azt kell nézni Húsvét hétfőn, hogy Farm Márk szemöldöke már burjánzik? Egyéb komolyan nem történt a tanyán? Ez a csávó mást sem csinál, csak aggódik a testén, mi hogy áll rajta, mennyire lerobbant ilyen zord körülmények között. A kisfilmjében még úgy hivatkozott magára, hogy modellnek tanul. Oké, hiszem, ha látom.

Bár a szemöldöke újra kifogástalan, Farm Heni orvosolta a krízist.
szabo-mark-norbert image 10358360 16-9
Fotó: RTL Klub

A kozmetikázáson túl a csapat kapott két cuki nyuszit. A két nyúl férj és feleség. Ha levágják őket, nincs igazság, csak pároztassák a párt, aztán szevasz. Légyszi.