Nem láthatunk mindent, ami ebben a csodás tanyarealityben zajlik, de nekem nem először tűnik úgy, hogy a hetifőni, Attila csak a magas lóról dirigál a többieknek, folyamatosan kajamegvonással fenyegetőzik. A magas ló jelen esetben például a bundás hinta, így aztán könnyű, apukám. 

Miért van itt a konyhába ennyi ember? Ki lehet takarodni a faszba!

Oké:( Legközelebb kéretik, hogy Attila szántson. Csak annyit látni, hogy a lócán cigizget, élvezi a napsütést. Onnan belátja a birtokot és a napszámosokat. Nagyon valószínű, hogy a többi farmos egy emberként várja az estét, hogy Farm Attila végre húzzon vissza a plebs közé, ne okoskodjon tovább. molnar-attila image 10358129 16-9 

Ami még történt

  • szombaton kihívás volt, heló. Farm Sanya kivitte a mezőre Farm Laurát, mert nem bírt ellenállni a női sírásnak (Laura kérte, hogy válassza őt)
  • gyorsan lezavarták a párbajt is: egy toronyból kellett megmenteni a malackát, a gyorsabb nyert. Farm Sándorban több erő volt, marad
  • végre van elég kaja a tanyán, nem picsognak annyit a szereplők, tele a hasuk, mindenki nyugodt
  • Farm Laura hazament:(( 
  • Attilát végre leváltották, mindenki elmondta, hogy egy baj van vele, hogy minősíthetetlen a stílusa, Farm Attila egy kis pukkancsként viselte a kritikát, aztán összeveszett Norbival, akit nagyon, de nagyon szeretett volna leköpni:
Hadd köpködjek már, ha akarok!

– mondta Farm Attila. Inkább ne, ha kérhetnénk. Köszi.