Erősen indult az idei A Nagy Duett, ami a következő kilenc vasárnap este szórakoztatja majd a tévénézőket. A műsor első adásában főleg a barnítókrémé és a fogfehérítőé volt a főszerep, és az is kiderült, hogy Kis Grófo nélkül a TV2 2016-ban sem tudja elképzelni a zenés-táncos műsort. 

Az első adás első perceiben mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy ebben a műsorban az lesz a legszórakoztatóbb, hogy a fahangú hazai hírességek igyekeznek totális hülyét csinálni magukból. Vagy még azok a hírességek is, akik tudnak énekelni és táncolni. De ha ez nem lenne elég a vasárnap esti szórakoztatáshoz, akkor még tíz év után is ki lehet röhögni a francia anyanyelvű Cooky nevű zsűritagot, ami már egyrészt unalmas, másrészt sokat elmond sajnos a tévézés kultúráltságáról. 

A szürreál kezdést Varga Viktornak köszönhetjük, aki félmeztelenül lógott egy kötélen a legelső percekben, óbégatott, miközben Tarzant játszott egy kitömött medve előtt. Exbarátnője, Cynthia Dictator pedig prezentálta az igazi fahangot. De tényleg.

Ezután sajnos a legtöbb előadás unalmasnak tűnt, a tizenkét páros közül a műsor végére Keresztes Ildikó és Schobert Norbert produkciója, Berki Krisztián és Fésűs Nelly mókázása és Demcsák Zsuzsa tangója maradt emlékezetes. És a virítóan fehér fogsorok és barna bőrök: Cooky, Schobert és Berki nem természetes barna bőre például. A többi előadás picit olyan hatást keltett, mintha valamelyik nótatévé kívánságműsorán maradt volna véletlenül a tévé. Viszont Keresztes Ildikó és Schobert Norbert produkciója kihagyhatatlan, Keresztes irigylésreméltóan jól néz ki, a ketrecbe zárt bőrmellényes Schobert Norbert pedig konkrétan megidézte a kilencvenes évek végi sárospataki Highlander diszkó hangulatát. Minden mozdulatával. 

Hevesi tamás vagy PÁl DÉnes nyerhet majd

Hevesi Tamás és Kulcsár Edina közönségkedvencek, ami azért érdekes, mert Kulcsár Edina elvileg a nem_énekes a műsorban, holott musicallel turnézott Amerikában. A célegyenesben várhatóan Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa is bekerülnek, Pál Dénes egyszerűen nem tud olyat csinálni, ami ne lenne élvezetes előadás. Demcsák Zsuzsáról pedig kiderült, hogy elég jól áll neki a tangó.

A műsor Rubint Réka és Pintér Tibor No roxa áj produkciójával zárult, tényleg nincs olyan TV2-s műsor, amiben ne szólalna meg legalább egyszer Kis Grófo slágere. A legelső adásban Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia továbbjutott, sajnos Varga Viktorék már nem bohóckodhatnak tovább, a nézők kiszavazták őket.