A Blikk főszerkesztője, Kolossváry Balázs lesz a Story új főszerkesztője – értesült a Velvet. Információnk szerint Kolossváry pénteken délelőtt egy értekezetlen jelentette be, hogy távozik, úgy tudjuk, helyét május közepétől ideiglenesen az egyik főszerkesztő-helyettes veszi át. Telefonon kerestük Kolossváryt, de nem vette fel.

Frissítés: Kolossváry Balázs a Velvetnek azt mondta, hogy olyan ajánlatot kapott, amit nem tudott visszautasítani.

Az nlcafe.hu-nak Lipták Tímea üzletág-igazgató megerősítette a hírt. 

A Story magazin főszerkesztőjének kiválasztását hosszas pályázati folyamat előzte meg, melynek eredményeként Kolossváry Balázst, a Blikk főszerkesztőjét választottuk, aki Nichs Andrea megbízott főszerkesztőtől veszi át a feladatokat. Nichs Andrea továbbra is a Best magazin és a különszámainak főszerkesztői feladatait látja el.

Az Index írta meg még februárban, hogy a Story főszerkesztője, Kökény-Szalai Vivien lett a TV2 hírigazgatója. Kinevezése óta hullanak a fejek a csatornánál, mert mint mondta

egy nehéz helyzetben lévő hírműsort kellett átvennie.

Kolossváry 2014-ben, Murányi Marcell távozása után került a Blikk élére. (Murányi egyébként a Népszabadság főszerkesztője lett, posztjáról azután mondott le, hogy kiderült, 2015 márciusában elgázolt egy biciklist és elhajtott.)

Az elmúlt hónapokban többen is felálltak, vagy fel kellett állniuk a csatonrától. Kirúgták Vujity Tvrtkót, akinek a helyére Szebeni Istvánt ültették beA Tényektől távozó Azurák Csabát a volt RTL-es Gönczi Gábor váltja. Volt arról is szó, hogy a csatorna feltámasztja a Naplót, aminek az élére Várkonyi Andreát teszik, ezzel egy újabb, eddig ismert és megszokott személlyel csökkentik a Tények stábját.

Április 1-jén Kárász Róbert több kollégájával együtt hagyta el a csatornát. Friderikusz Sándor is inkább felhagyott az Összezárva Friderikusszal című műsorával, amiért Hajdú Péter kártérítést követel.