Másokra is kíváncsi?

Nemrég Jennifer Lawrence és Elizabeth Hurley edzésterveiről is írtunk, így velük is összehasonlíthatja.

Mondjuk ki ne akarna olyan fitt és izmos lenni, mint a modell? 

Ám van egy rossz hírünk, ezt a testet nem lehet azzal elintézni, hogy 

jaj, ez genetika/plasztika/pénz

Ugyanis Upton olyan keményen dolgozik az edzőteremben, hogy edzője csak a legnagyobb elismeréssel tud nyilatkozni róla. Legutóbb a People magazinnak tett ilyet, és részletesen elmesélte, milyen gyakorlatokkal formálja tökéletesre alakját a modell. (Mínusz hatalmas mellek, mert az ugye tényleg genetika.)

„Kate edzésterve nem való a nyusziknak. Nagyon keményen dolgozik, és szupermotivált" - kezdte Ben Bruno, majd hozzátette, a modell szinte a hét minden napján edz, legalább egy órát.

Bemelegítéssel kezdenek, ami főként habszivacspárnán végzett gyakorlatokat és gumiszalaggal nehezített sétát jelent, aztán jön a köredzés, ami során igencsak megdolgozzák Upton összes izmát.

Például így:

De vannak ebben TRX sorozatok, merevlábas felhúzás, vagy épp plank variációk. Mindezt pihenés nélkül egymás után, ami az edző szerint egy kis kardiót is becsempész a folyamatba.

Utána jönnek még az erőnléti elemek, mint például ez:

Ha Upton utazik, legtöbbször edzője is vele tart, hogy még a szállodában se nagyon módosuljon a megszokott heti edzésrutin.

Emellett pedig természetesen ott a szigorú diéta, amiben cukor és alkohol nincs, van cserébe rengeteg fehérje. Upton soha nem éhezteti magát, vagy böjtöl, inkább a kiegyensúlyozott, egészséges étrend az, ami bejön.

Mert hát bejön.