horoszkóp

Ki a legjobb MILF az Éjjel-nappal Budapestben?

2016.04.30. 16:26

Stifler mamájaként kezdenek ki az Éjjel-nappal Budapest anyukái a náluk jóval fiatalabb férfiakkal. A forgatókönyv szerint tényleg minden idősebb nő elcsábítja a felnőttkort épphogycsak betöltő fiúkat, van olyan is, aki a lánya elől happolja el a szerelmét. Na de ki a legjobb nő közülük? Adjon öt pontot a kedvencének!

1. Edit

A fikciós reality Anikójának anyja mindössze pár epizód erejéig bukkant fel a képernyőn, de annál nagyobb port kavarva. Az asszony ugyanis azzal kereste meg lányát, hogy elhagyta a férjét. Később az is kiderül, hogy egy mindössze tizenkilenc éves siheder miatt, akitől gyereket vár. A forgatókönyv szerint végül együtt költöztek el Ausztráliába. 

2. Csilla

Hasonlóan liliomtipró volt Hanna anyja, Joe egykori nője, Csilla is, aki ráadásul lánya kiszemeltjével jött össze. Az asszony pont az egyik légyott alkalmával bukott le, Hanna pedig stílusosan azzal állt bosszút, hogy elvitte tőle a piros kanapéját. 

3. Ildikó

Ildikó Joe leendő anyósa a sorozatban, aki szintén nagyon szereti a fiatalabb férfiakat, bár szerelmi életéről mostanában nem hallani.

4. Klaudia

Gesztesi Máté menyasszonya Miri anyjának szerepét kapta meg, a forgatókönyv szerint pedig Milánt csábította el, aki szintén nem több 20-21 évesnél. 

5. Melinda

A legfrissebb sorozatbeli anyuka neve Melinda, aki Drex és Roland édesanyja. A srácok már vagy tíz éve nem tartják vele a kapcsolatot, a nő ugyanis jobban szerette mások fiait, mint a sajátjait. Bár Melinda visszakönyörögte magát, vagyis Drexék adtak neki még egy esélyt, az asszony máris lefeküdt az egyik haverjukkal.