Gwyneth Paltrow kezdi kicsit túltolni a bioéletet.

Márkája, a Goop továbbfejlesztésével a színésznő olyan területekre jutott el, ahova nem kellett volna. Most épp az derült ki, hogy ha szex közben esetleg síkosítóra lenne szüksége, akkor sanszos, hogy a színésznő kókuszzsírt használ, és nagyon úgy néz ki, hogy ezt ajánlaná követőinek és vásárlóinak is.

Egyrészt jó tudni, hogy Paltrow mivel kenegeti magát a könnyebb bejutás érdekében, másrészt viszont semmiképpen se kövesse őt ebben.

Az egész kókuszzsír-téma egy interjúban jött fel, ahol Paltrow kérdezte a magát orvosnak nevező Dr Maggie Neyt arról, hogy ha természetes módon akarjuk magunkat síkosítani, akkor valóban használhatunk-e kókuszzsírt.

Igen, azt, amiben a nagyon egészségtudatos emberek a csirkéjüket sütögetik.

Bár Dr Ney rögtön rávágta, hogy az, amit biztonsággal megehetünk, azt biztonsággal magunkra is kenhetjük, és bizony ő is ajánlja a kókuszzsírt, az olivaolajat, vagy az aloe vera gélt, esetleg mandulaolajat,

VISZONT

gyorsan hozzátette azt is, hogy amennyiben ezek a vaginába jutnak, akkor annak akár komoly következményei is lehetnek, ugyanis változó, hogy kinek a teste mire hogyan reagál. És ezek az olajok – bármennyire is természetesek – pikkpakk tönkrevághatják a hüvelyflórát, így pedig fertőzést lehet elkapni miattuk, és akár allergiás reakciót is kiválthatnak.

De akkor se nagyon használjon ilyeneket, ha

  • épp gyereket tervez összehozni, mert spermaölő hatásuk lehet.
  • Illetve óvszer mellé sem ajánlatosak, mert az meg simán elszakadhat tőle.

Vagyis szegény Gwyneth Paltrow csak akkor használhatja az ő biosíkosítóját, ha nem használ óvszert, ha nem akar épp gyereket csinálni, illetve ha egyáltalán nem érdekli, hogy mi lesz a vaginája sorsa.

(forrás: BuzzFeed)