David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca című sorozat kreátorai, felvettek egy videóüzenetet, hogy tudassák a világgal: elnézést kérnek a legutóbbi epizódért.

A videót Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában adták le, és már az elején tisztázzák benne: nem Hodor haláláért kérik a bocsánatot, hiszen rengeteg főbb szereplőt öltek meg eddig a sorozatban (eddig 739 áldozataik száma). Nem is azért, mert elpusztult egy újabb rémfarkas, vagy mert a Mások lemészároltak egy csapat békésnek tűnő, de viszonylag semleges szereplőt.

Hanem azért, mert mindenki Hodorral viccelődik az ajtók körül.

(Azért viccelődnek ezzel, mert öt évad után kiderült, hogy Hodor nevű szereplő azért nem tud mást mondani, mint hogy hodor, mert megzavarodott a fejében kavargó hold the door kiáltozástól, ami magyarul azt jelenti, hogy tartsd az ajtót. Azért kell tartania az ajtót, hogy a jó szereplők életére törő rossz szereplők ne jöjjenek ki rajta.)

Na de most már mindenki Hodort kiabál, ha azt szeretné, hogy megvárják a lifttel. Az internet pedig még jobban rápörgött a kérdésre, kezdjük az Index Instagramjával,

és folytassuk ezzel az ajtóékkel.

Vagy ezzel a liftes hülyéskedéssel.

Na, hát ezekért kérnek elnézést.