Mindössze 15 hónapnyi házasság után május 23-án Amber Heard beadta a válókeresetet. Az időzítés már csak azért is furcsa, mert Depp édesanyja május 20-án halt meg 81 évesen. Nagyon közel álltak egymáshoz, nyilván nem egyszerű ez az időszak a színésznek, erre a kedves neje kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a papírokat.

Házassági szerződés nincs, Deppné feleségtartást követel.

Ez már önmagában megelőlegezheti, hogy nem lesz ez sima válás. A Forbes 2015-ös adatai szerint Johnny Depp csak 2015-ben 30 millió dollárt keresett, a teljes vagyona 400 millió dollárra tehető, amihez hozzátartozik egy magánsziget a Bahamákon. A pár az esküvőt is itt tartotta 2014 februárjában, amire 24 vendéget hívtak. De a nagy szerelemnek vége, elválnak. 

Eddig velük járt Johnny Depp

1983-1985: Depp elvett egy sminkesként dolgozó lányt, Lori Allisont. A színész ekkor 20 éves volt.  

1985-1988: A 21 Jump Street forgatásán jött össze Sherilyn Fennel, el is jegyezték egymást.

1989: Jennifer Grey, rövid kapcsolat volt.

1989-1993: A Winona Ryder-éra. Depp még azt is magára tetoválta, hogy Winona Forever, de ezt később Wino Foreverre módosította 

1993: Juliette Lewis, ezt inkább csak pletykálták. 

1994: Ellen Barkin színésznővel nem tartott sokáig a dolog, viszont Barkin 9 évvel volt idősebb Deppnél.

1994-1998: Depp 31 évesen jött össze a 20 éves Kate Moss-szal. 

1998-2012: Vanessa Paradis-val sosem házasodtak össze, két gyerekük született, Lily-Rose Depp 16 éves, John Christopher Depp pedig 14. 

2012-2016: Amber Heard, hivatalosan még nem váltak el. 

Ki szeretett jobban kit?

Persze hülye kérdés. Egy normális kapcsolatban ilyesmit nem illik firtatni, még akkor sem, ha egyértelműen látszik a felállás. Szóval Deppéknél sem mernénk kijelenteni, hogy a színész loholt mindig is a felesége után, de ha megnézzük, mit tudunk a kapcsolatukról, arra jutunk, hogy Amber Heard talán sosem kötelezte el magát Johnny Depp mellett. 

2012-ben ismerkedtek meg a Rumnapló forgatásán, nem sokkal azután, hogy Depp kiszállt az előző kapcsolatából, Vanessa Paradis-val 14 évig voltak együtt. Hearddel hamar összejöttek, aztán a most 30 éves színésznő pár hónap után, 2012 szeptemberében szakított az 52 éves Deppel, akinek több se kellett, ostromolni kezdte a nőjét. A Page Six még azt írta, hogy hozzá írt versekkel, rózsacsokrokkal bombázta, szinte könyörgött, amíg Amber Heard vissza nem fogadta. Májusban összeköltöztek egy 16 millió dolláros házba Tennessee-ben. Először 2014 januárjában láthattuk Heard gyűrűjét, kiderült az eljegyzés, a következő év februárjában házasodtak össze. Pontosabban kétszer. A Los Angeles-i otthonukban tartottak egy szertartást, hogy ott lehessen Depp édesanyja, majd a Bahamákon újra megerősítették a fogadalmukat. Az esküvő előtt nem sokkal egy állítólagos közeli ismerős, úgy fogalmazott, hogy 

Johnny Depp őrülten szerelmes Amber Heardbe, de valami nem stimmel a kapcsolattal. 

Állítólag tavaly áprilisban már sokat veszekedtek, de sok közös kép készült róluk, az meg ugye a kiegyensúlyozott párkapcsolat bizonyítéka. Depp éppen A Karib-tenger kalózait forgatta Ausztráliában, ekkor kezdődött a kutyás mizéria. Becsempészték Boo-t és Pistolt, a két yorkie-t az országba, Heard ellen pedig vádat emeltek. Pénzbüntetéssel vágül megúszták az ügyet, de azért csináltak még egy cinikus bocsánatkérő videót. Mindez idén áprilisban történt, Johnny Depp május 25-én Jimmy Kimmelnél járt, de ott se látszott rajta semmi. Aztán tessék, másnap kiderül, hogy Amber Heard pár napja bejelentette a válást.