Beyoncé egy hónappal ezelőtt adta ki új albumát, a Lemonade-et, aminek dalszövegei miatt a fél világ megőrült, ugyanis belelátták azt, hogy Beyoncé ezeken keresztül sírja el azt, hogy tönkrement házassága Jay-Z-vel, aki még meg is csalta.

Eddig kellett várni, hogy Jay-Z is hasonlóan reagáljon, de legalábbis hogy a rajongók az ő új dalszövegébe is belelássanak egy reakciót.t.

Jay-Z ugyanis ezt rappeli új számában

You know you made it when the fact your marriage made it is worth millions, lemonade is a popular drink and it still is, survival of the littlest

Ami nagyon nyers fordításban körülbelül ez:

Tudod, hogy megcsináltad, hisz tény, hogy a házasságod milliókat ér, a limonádé népszerű ital és az is lesz, a legkisebb is túléli

A limonádé ez esetben a rajongók szerint nyilvánvalóan Beyoncé Lemonade c. albumára utal, a házasságról szóló rész pedig arra, hogy Beyoncé szintén kiteregetett pár részletet házasságukból, új számaiban. Legalábbis a rajongók szerint.

Igaz, az a szövegrész, hogy "Lemonade was a popular drink and it still is" szerepel egy 1992-es Gang Starr's számban, a DWYCK-ben is.

Aztán hogy ezek ketten most tényleg a számaikban üzengetnek egymásnak, miközben állítólag nincs is semmi probléma a házasságukban, vagy ez az egész csak egy reklámfogás, az talán sosem derül ki.

(forrás: US magazine)