Ugye emlékeznek még a testőrre, akit Kanye West nagy valószínűséggel mindenféle nyomosabb indok nélkül rúgott ki, és aki cserébe érdekességeket árult el a rapperről.

Többek közt péládul azt, hogy Kanye West nem hajlandó maga megnyomni a lift gombját.

Nyomogassák a gombokat a szegények és a halandók!

Na hát Kanye West és kedves neje, Kim Kardashian nem hagyják annyiban ezt a sztorit, és a pletykás extestőrt most egy 30 millió dolláros perrel fenyegették meg. Az összeg kifizetése mellett pedig természetesen térden állva kell majd bocsánatot kérnie bűneiért.

Steve Stalunisnak, vagyis Kanye West volt testőrének West ügyvédje küldte el a jóhírt levélben. Már csak azért is, mert Stalunisszal még munkába állása előtt aláírattak egy titoktartási szerződést, amiben a férfi állítólag megígérte, hogy soha egy büdös szót nem ejt arról, hogy miként élnek Kardashianék. Ebben a megállapodásban az is benne volt, hogy ha mégis kinyitja a száját, akkor 10 millió dollárt kell perkálnia, és mivel Stalunis három interjút is adott, így Westék arra jutottak, hogy az bizony háromszor 10 millió dollár.

Kanye West és Kim Kardashian szerint volt testőrük csupán híres akar lenni, és azért kezdett el hülyeségeket beszélni az újságoknak. Például olyanokat, hogy West azért rúgta ki őt, mert a rapper szerint kikezdett Kim Kardashiannal, mikor megszólította őt.

Hogy Stalunis mégis honnan teremt elő harminc millió dollárt, vagyis megközelítőleg 8 és fél milliárd forintot, azt valószínűleg senki sem tudja. Mindenesetre a pénz jól jönne most Westnek, mert szegénynek kirabolták a stúdióját, ahonnan 20 ezer dollár értékben loptak el felszerelést.

(forrás: TMZ)