Emily Ratajkowski a Max Mara kedd esti (Women in Film, Max Mara Face of the Future) eseményére húzott bársonyt. A gálát egyébként Natalie Dormernek szentelték, de egyelőre foglalkozzunk a modellel, aki egészen érdekes blézert húzott. Mi tényleg maradnánk annál, hogy érdekes, a képek után döntse el, hogy ez mit jelent. Lehet, hogy semmit, és direkt jó az egész úgy, ahogy van. 

A modell alig egy hete ünnepelte a 25. születésnapját – szinte tegnap volt, mikor még Robin Thicke mellett táncolt a Blurred Lines klipjében

Az eseményen készült vele néhány miniinterjú, a Daily Mail például arról kérdezte a modellt, illetve már modell/színésznőt, hogy milyen nőkkel bővítené baráti körét, kit választana be a csapatába.

Beyoncét természetesen. A Lemonade egyszerűen fantasztikus, azt hiszem, vele nagyon szuper lehet együtt lógni. 

Az már érdekesebb, hogy Ratajkowski a nemrég elhunyt Prince-szel is barátkozna. Tudja, hogy a kérdés csak nőkre vonatkozott, de szerinte az énekes kifejezetten jól kijönne a társasága többi tagjával. 

Hogy ki a női ideálja?

A lapnak kifejtette, hogy Lily Aldridge-ért és Rosie Huntington-Whiteley-ért van oda leginkább (ők ugyancsak modellek). Ratajkowski gyakran azon kapja magát, hogy Aldridge-t másolja sminkelés közben, számára a modell a minta a külsejét illetően.

Ugyanakkor azonnal hozzátette, hogy ha valamit nem szabad, az az, hogy másokat utánozunk. Hát jó.

Úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy ne hasonlítsuk magunkat másokhoz, elfogadjuk és szeressük a testünket úgy, ahogy van. 

Bár egészen idáig arról volt szó, hogy másokat és magunkat kritizálni nem ér, mégis arra kérjük, hogy mondjon véleményt Ratajkowski ruhájáról. Ízléses viselet? Ön felvenne ilyesmit? Hiányérzete van netán? Mondja meg!

Jó ez a bársony?