Annak érdekében, hogy ne mindig csak a nők kerüljenek a középpontba, amikor filmes vetkőzésről van szó, összeszedtük a férfi színészek legismertebb erotikus (vagy csak annak szánt) sztriptízjeleneteit. Jason Biggs szerencsétlenkedésére biztosan ön is emlékszik az Amerikai pitéből, és ha látta, valószínűleg még mindig nem tért magához abból, amit Christopher Walken művelt az 1981-es Filléresőben.

Tovább is van, mondjuk is:

Ben Affleck

A válófélben lévő színész az 1999-es Mint a hurrikán című filmben vetkőzött le és alkotott maradandót a nézők frontális lebenyében. A forgatókönyv szerint Ben Affleck épp az esküvőjére igyekszik, ám némi balszerencse, de leginkább Sandra Bullock hatására egy melegbár biliárdasztalán köt ki. 

Oscar Nunez

Úgy tűnik, Sandra Bullock vonzza a férfi sztriptízjeleneteket, ő az egyik főszereplője ugyanis annak a filmnek is, amiben Oscar Nunez szabadul meg a ruháitól. A Nászajánlatban a vőlegénye szülővárosába látogató Bullockot egy leánybúcsúval lepik meg, ám az alaszkai chippendale-fiú közel sem úgy néz ki, mint amilyenről egy menyasszony álmodik

Jake Gyllenhaal

A bőrnyakúak című 2005-ös készítésű életrajzi dráma nem egy vicces darab, de Jake Gyllenhaal azért okoz benne vidám pillanatokat. A filmet már csak amiatt is érdemes megnézni, hogy láthassuk a színész pucér fenekét, nem beszélve arról, hogy Gyllenhaal pont úgy mozog benne, mint Fekete Pákó. 

Sam Ball

A Hirtelen 30-ban Jennifer Garner egy tizenhárom éves lányt alakít, aki egyik napról a másikra arra ébred, hogy egy harmincéves, csábos üzletasszony, és a lábai előtt hever az egész világ. Ebbe beletartozik Sam Ball is, aki a felnőtt testű, de még mindig kislány lelkű Garnert egy borzasztó sztriptízzel igyekszik elkápráztatni. 

Victor Webster

A 2000-ben készült Chippendale-gyilkosság című film a szakmabeli fiúk és a nyolcvanas évek szórakoztatóiparának igaz, sokkoló és bennfentes története. Amit pedig Victor Webster művel benne, az egyszerűen fenomenális. 

Christopher Walken

A 80-as években Christopher Walken igyekezett minden filmjébe egy kis táncjelenetet is belevinni, akár szerepelt a forgatókönyvben, akár nem. Az 1981-es Filléresőben sem volt ez másként, és nehéz szuperlatívuszok nélkül bármit mondani erről a jelenetről. Egyszerűen nem lehet betelni vele.

Jason Biggs

Az 1999-es Amerikai pite egyik, és kétségkívül egyik legszórakoztatóbb jelenete is egy sztriptíz, amit Jason Biggs ad elő zseniálisan. Bár a zseniális kifejezés ebben az esetben messze van a szexi tartalomtól, a főszereplőnek az idétlen mozgás ellenére is nyert ügye lesz a csajnál. 

Channing Tatum

Fiatal srácként Channing Tatum egy ideig vetkőzéssel kereste a kenyerét, ennek az időszaknak az élményeiből készült később egy forgatókönyv és két film, a Magic Mike és a Magic Mike XXL. Tatum álláspontja azóta is a következő: ne szégyellje az ember azt, ami könnyen megy, pénz jár érte, lehet inni közben, és jó móka.