A színésznő pár napja az egyik Honvéd utcai kávézóban fagyizott gyerekeivel, de akkor csak a bogyós gyümölcsös kehely maradványát tudtuk megmutatni. Mendes július 16-án, szombaton viszont egy Szent István körúti orvosi centrumban járt a testőrével, amiről végre remek fotók is készültek. 

Az ugyan nem derült ki, hogy mi volt a látogatás célja, az viszont igen, hogy Eva Mendes két hónappal a szülés után elég jól néz ki. Igen, még mackónadrágban is.

Ryan Gosling, élettársával, két gyerekével és a kutyájukkal június 24-én érkezett meg Budapestre, mert nálunk forgatja a Szárnyas Fejvadász 2-t. A színészt azóta legfeljebb a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál lehett látni, Eva Mendest és a gyerekeket pedig leginkább a Szabadság téri játszótéren. Ha nagyon elszánt Gosling-Mendes-rajonó, a Four Seasons környékét célozza meg, mert információnk szerint a forgatás alatt a család az öt csillagos szállodában bérel egy emeletet. 

Egyre figyeljen: a testőrre! A férfi ugyanis nem nagyon szereti, ha a színésznő körül legyeskednek, és mindenkit elzavar, szóval cselesnek kell lennie. Mondjuk szombaton pont senkinek nem tűnt fel, hogy az a nő ott mackónadrágban bizony

Eva Mendes.