James Matthews eljegyezte barátnőjét, aki nem más, mint Katalin hercegné fenekéről elhíresült húga, vagyis Pippa Middleton! 

Matthews, aki történetesen egy 40 éves, milliárdos bankár, még mielőtt letérdelt volna a 32 éves Middleton elé, előbb apjától, Michael Middletontól kért engedélyt, hogy elvehesse lányát. A Middleton-szülők természetesen nagyon boldogok, hisz végre boldog kisebbik lányuk, Pippa Middleton is.

Az újabb Middleton-esküvő nem csak azért lesz érdekes, mert ott lesz a brit királyi család fele, de azért is, mert Matthews bátyja, Spencer Matthews szerepelt a Made In Chelsea c. reality-ben.

De nem csak a hírességek kötik össze Pippa Middletont és James Matthewst. Az is közös bennük, hogy mindketten egy-egy szénbányász leszármazottai.

Pippa Middleton és James Matthews egyébként csak idén januárban jöttek össze, azután, hogy Middleton véget vetett három évig tartó előző kapcsolatának.

Az esküvőt 2017-re tervezik, és ha nem is lesz akkora felhajtás, mint Katalin és Vilmos esküvőjén, valószínűleg még így is leáll majd az élet a fél Egyesült Királyságban.

(forrás: Daily Mail)