Ma is körülnéztünk az Instagramon és naná, hogy ma is belefutottunk jó pár vicces vagy kevésbé vicces posztba, melyek közül csak a legfontosabbakat emeljük ki. Önnek talán kevésbé fontos, Iszak Eszternek viszont annál inkább, hogy végre nyaral! Az utóbbi időszakban ugyanis elég sokat gályázott és hónapok óta csak erre a kilátásra vágyott, ön meg talán

erre:

Ha már vakáció, hát Vajna Tímeának sem egy panelban kell szenvednie. A filmügyi kormánybiztos neje még mindig nyaral és vélhetően bulizik, merthogy Ibizán van,

ahol reggelente ezt a látványt kell valahogy elviselnie.

#morning

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Még az is lehet, hogy összefut Nicole Scherzingerrel, mert az énekesnő is pont a spanyol buliszigeten nyaral. Fetreng. De ilyen testtel fetrengjen is. Sokat.

#Ibiza take me away...

Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) által közzétett fénykép,

Csobot Adélnak viszont ez a nyár tuti, hogy a babázásról szól. Hála az okos telefonoknak, az énekesnő kisfiának minden lélegzetvételéről tudomást szerezhet. Ha ezt ön kissé túlzásnak érzi, akkor inkább olvassa el az Istenes Bencével készült interjúnkat itt.

A nap lebukását Miley Cyrus-nak és Liam Hemsworth-nak köszönhetjük. Bár a pár titkolja, hogy megint randizgatnak, pedig erre egyre több a bizonyíték. A múltkori tetkópaszta után itt egy újabb poszt, ami csak erősíti a gyanút. Cuki a malac is, de az ön helyében a hátteret figyelnénk!

Just another day at the office

Liam Hemsworth (@liamhemsworth) által közzétett fénykép,