A napi képösszefoglalónkban először is megmutatjuk Amy Schumer legújabb címlapját, amin megint bebizonyította, hogy teljesen jól érzi magát a bőrében, nem érdekli, ki szerint plus size, ki szerint nem. Neki minden jó úgy, ahogy van, halál fölösleges, hogy minden nő ugyanúgy nézzen ki az újságokban. 

Na, még egy harisnyásat megmutatunk. Schumer nem olyan rég akadt ki a Glamourra, amiért minden megkérdezés nélkül plus size-nak titulálták. A színésznő kikérte magának. 

I loath photo shoots. But not this one.

A photo posted by @amyschumer on

Haladjunk is tovább. Brooklyn Beckham még mindig szeret edzeni és fotózni. Kétséget kizáróan erre utal a kidolgozott kar és a kamera. 

My passion

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

Szingli, foglalt, gondolatban Scott Eastwooddal randizom.

– áll a pólón. Elég nagy szemétség, hogy ennek Eastwood örül, élvezi, hogy lányok ezrei alszanak el az ő arcképére. De milyen jófej, hogy megérintett párat a rajongói közül. 

Jakabos Zsuzsanna az egyik legcsinosabb úszónőnk, ez nem kérdés. 

Hogy miért izgalmas, hogy Miley Cyrus egy ausztráliai, fűszeres paszta üvegét tetováltatta magára? Mert a Vegemite nevű izé Liam Hemsworth egyik kedvence. Szóval ez így nagyon cuki. Már jó ideje újra randizgatnak, persze próbálják titkolni, de a tetkópaszta már bizonyíték. 

@mileycyrus don't play when it comes to #vegemite * #halfneedle

A photo posted by Doctor Woo Tattoo (@_dr_woo_) on