A 46 éves énekesnő egy rádióműsorban beszélt meglepően őszintén a házasságáról, és jelenlegi kapcsolatáról Blake Sheltonnal. Igazából jókor voltak jó helyen, egy óriási csalódás után találtak egymásra. Gwen Stefani éppen Gavin Rossdale-től vált el 14 év után, Blake Shelton pedig akkori feleségével, Miranda Lamberttel szakított. A pár közösen zsűrizett az amerikai Voice-ban, Shelton a színfalak mögött beszélt a magánéletéről, ekkor még senki sem sejtette, hogy Stefani házassága is zátonyra futott. 

Teljesen sokkolt a hír, úgy éreztem, nekem szól az egész, Képtelen voltam oda [Sheltonra] fordítani a fejemet. Nem akartam, hogy bárki megtudja, mi zajlik bennem. Óriási súly nehezedett rám, a szüleimen és rajtunk [Gavin Rossdale] kívül senki sem sejtette a helyzetemet. 

– mondta Gwen Stefani a műsorban. Aztán elkezdtek beszélgetni Sheltonnal, és kiderült, hogy mind a ketten hasonló csalódáson mennek keresztül, gyakorlatilag ez hozta őket közelebb egymáshoz

Hihetetlen, hogy Isten ugyanabba a helyzetbe hozott minket, ugyanabban a pillanatban, ott voltunk egymásnak. 

Már lassan egy éve vannak együtt, eddig úgy tűnik, minden rendben. Gwen Stefani részletesen kifejtette, mennyire boldog, és az előző házassága a múltté. Gavin Rossdale-lel 26 éves korában jött össze, mikor még a szüleivel lakott. Rossdale kinézte magának, felszedte, nagy szerelem volt. 

Amikor találkoztam [Gavin Rossdale-lel], felnéztem rá, más volt. Valahogy megszerezte a telefonszámom, és ennyi volt. Azt hiszem, lenyomozott, 26 éves voltam, előtte csak egy kapcsolatom volt, még mindig a szüleimmel éltem, mikor megismertem Gavint. 

– mesélte az énekesnő. 

Ha még kételkedne, hogy nagy a szerelem, hallgassa  meg Blake Shelton és Gwen Stefani közös számát.

Gyere, és törd össze a szívem!

(Forrás: People)