• Az ősszel induló megújuló Való Világot Istenes Bence és Nádai Anikó vezeti, ahogy a fenti képen is látszik, a csatorna az Instagramon és a honlapon jelentette be a hírt. Éveken át Lilu volt a reality műsorvezetője, azonban egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta elvállalni a napi műsort. Nádai Anikó, aki hat évvel ezelőtt a reality szereplője volt, már várja, hogy képernyőn legyen, és örül, hogy megkapta a lehetőséget, mivel a Való Világnak köszönheti az ismertségét. A VV negyedik évadában szerepelt, mint rosszkislány, abban az évadban, amit Alekosz nyert. 
  • A köztévén is változás lesz ősztől a műsorvezetők körében, Tatár Csilla búcsúzik a Magyarország, szeretlek! című műsortól, pár hónapig pihenni szeretne– áll a Borsban. Harsányi Levente mellé új női műsorvezető érkezik, egyelőre nem tudni, ki váltja Tatár Csillát.
  • Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válságáról ír a Blikk, a Bors és még a Lokál is. A Blikk a párhoz közeli ismerősökre hivatkozva ír a gondokról, állítólag a rengeteg munka miatt alig maradt idejük egymásra. A Borsnak Sarka Kata ezt megerősítette:  „Valóban nagyon kevés időnk volt egymásra az utóbbi időben, Petinek is rengeteg mun­kája volt, nekem is akadt bőven tennivalóm a szépségverseny miatt. Minden évben elutazunk Ciprusra, ez alól az idei sem kivétel, nagyon várom már a pihenést és hogy több időnk jusson egymásra a férjemmel."