Ezúttal a heti trendben két buli fotói közül válogatunk. Az egyik egy filmpremier volt New Yorkban, a másikat pedig Londonban tartotta a Revlon nevű cég a divatvilág bennfenteseinek. Az előbbi partin hemzsegtek a merész ruhába öltözött modellek, az utóbbi pedig egy maszkabál volt, szóval izgalmakban nem volt hiány annak ellenére, hogy egyik eseményen sem volt egy különösebben híres személy se. Annál jobb, legalább most az egyszer kiemelhetünk egy-egy (azaz három-három) olyan fazont, aki tényleg érdemel néhány pillantást. Ön szerint ki a legjobb?

Nikki Leigh

Kezdjük Nikki Leigh modell/színésznővel, aki az első eseményen volt az egyik legbevállalósabb vendég. Ezt a rendezvényt Los Angelesben tartották a The Bet című film bemutatója alkalmából, és a lényeget nyilván mondanunk sem kell, látja ön is a fenti képrészleten. De azért ha rákattint a fotóra, látni fogja, hogy ez egy egészen ravasz, szmokingosított-nőiesített overáll, nyilván külön praktikus, hogy nem kell alávenni semmit.

Jessica Sinclair

Hát abban sok meglepő nincsen, hogy ha valakinek olyan teste van, mint a fenti Nikki Leigh-nek, akkor az minden lehetséges alkalommal mutogatja magát. Jessica Sinclair sminkmestert most azért emeljük ki nagy lelkesedéssel, mert neki teljesen más testalkatot dobott a gép, de ő ugyanúgy öltözködik (illetve hagyja fedetlenül bizonyos testrészeit), mint a többiek ugyanitt. A felsőrészen még egy jókora haskivágás is van, igen, na és? Sinclairnek döbbenetesek a tetoválásai meg a piercingjei, és azon is megakadt a szemünk, hogy férfias karórát hord. Ha ön szeret meghökkenni, ha szereti az emlékezetes fazonokat, akkor alul Jessica Sinclairre szavaz majd.

Mindy Robinson

Na de először nézzük Mindy Robinsont, aki szintén modell, de első pillantásra egyértelmű, hogy ő nem a csajszis-trendi vonalon utazik, hanem annál sokkal vagányabb. Ő úgy volt aznap este felöltözve, mintha egy fesztiválon lenne a kánikula kellős közepén, utoljára a Soundon láttunk ennyire forró nadrágot. Vagy ez már inkább csak bugyi? Felette az meg egy szintén fehérneműként is értelmezhető body? Afölött pedig egy kis csipke és kész? Egy biztos: a skrillexesen/rihannásan kiborotvált halántékot Robinson nyugodtan kezdhetné visszanöveszteni, de egyébként nagyon vagány a szerelése.

Kimberley Garner

Na és akkor ruccanjunk át Londonba, ahol másnap, azaz csütörtök este egy álarcosbál volt divatszakembereknek. Ez a némileg Paris Hiltonra emlékeztető angol hölgy egy fekete pillangós álarcot visel, amitől rögtön izgalmassá és szexivé változik egyébként meglehetősen decens és elegáns ruhája. Aminek a fazonja azért figyelemre méltó, ahogy a könyöknél kezdődő ujjak kapcsolódnak magához a ruhához, olyan megjelenést kölcsönözve viselőjüknek, mintha folyamatosan mindig éppen vetkőzne lefelé.

Doina Ciobanu

Ez a vállról lecsúszós trükk nagyon megy most Londonban a jelek szerint, mert ezt alkalmazta nagy sikerrel az orosz származású Doina Ciobanu is. Az első benyomás róla az, hogy elegáns és vagány egyszerre, és megmondjuk miért. Elegáns a feketétől és a klasszikus fazontól, de nézzék a haját! Alig észrevehető, de egy kicsit retrósra, egy kicsit rocksztárosra, egy kicsit olyanra van megcsinálva, mintha Ciobanu most szállt volna ki az ágyból. Egy másik rocksztár ágyából. Plusz ehhez hozzájön, hogy a klasszikusnak tűnő ruha igazából áttetsző, úgyhogy bizonyos fotókon teljesen jól látszik, hogy milyen bugyi van alatta. Ja, és a teljesen random, rikitósárga cipő? Telitalálat.

Sophie Hermann

És egy német hölgy a hatodik, Sophie Hermann. Ez a ruha abba a típusba tartozik, ami úgy néz ki, mint egy ajándék csomagolása. Főleg ebben a rózsaszín árnyalatban egy ilyen estélyitől egycsapásra délutáni szülinapi zsúron átadott barbibaba lesz az emberből.

Ki nézett ki a legjobban?

Zseniálisan kétértelmű üzenete van annak, ha valaki úgy öltözik fel, mintha egy ajándék lenne. Egyrészt ugye hatalmas önbizalomra vall, ha valaki önmagát ajándékként nyújtja át a szemlélők számára azzal, hogy tessék, itt vagyok, szép vagyok, értékes vagyok, kedves gesztus részemről, hogy most megengedem, hogy nézzetek engem. Másrészt közben kicsit meg is alázza önmagát, aki ajándéknak öltözik, mert ezzel a gesztussal mégiscsak tárgyat csinál magából, ráadásul egy olyan tárgyat, ami hamarosan valaki tulajdonába fog kerülni.

Elnézést, ha kicsit túlfilozofáltuk a dolgot, de arra még hadd figyelmeztessünk, hogy a képösszeállításban érdemes azt is megfigyelni ezzel a ruhával kapcsolatban, hogy olyan, mintha az alja kettő egybevágó szoknyából lenne összerakva, és hogy remekül megy hozzá az apró retikül. Hermannak is volt maszkja, természetesen rózsaszín, ezt is megnézheti a fotók között.

Ha végigklikkelte a galériát, akkor kérjük, szavazzon a kedvencére!