Lindsay Lohan még márciusban jelentette be, hogy hónapok óta szeret egy Egor Tarabasov nevű 22 éves fiút férfit. Az eljegyzésre sem kellett sokat várni, áprilisban derült ki, hogy Lohan kezét megkérte a barátja. Együtt élnek Londonban, az Instagramon aktív a kapcsolatuk, de nem tökéletes. Az egész utca felriadt a veszekedésükre, egy homályos videó is készült, amit a Sun hozott le, és

tisztán kivehető, hogy a Lohannak hitt nő azt kiabálja, hogy a barátja megpróbálta megölni.

A legújabb hírek szerint a konfliktus odáig fajult, hogy Tarabasov kiköltözött a közös otthonukból. A Daily Mail írta meg, hogy Lohan apja fenyegető üzeneteket küldhetett a lánya barátjának. Egor Tarabasov elhagyta a londoni lakást, de a színésznő már Amerikába repült. A TMZ ráadásul megszerezte az SMS-ket, Michael Lohan egyértelműen a tudtára adta, hogy ne merjen kezet emelni a lányára. 

Gyere ide, és nézz velem szembe, mint egy férfi, hozd anyut és aput is. [...] Hozd vissza az ékszereit, te csóró szemét, vagy a seggedből szedem ki. Megtalállak!

A vita egy buli miatt törhetett ki, a 30 éves színésznő később törölt Twitter-bejegyzéseken tudatta a világgal, hogy éppen haragszik a fiújára, amiért nem az ágyban tölti az éjszakát. VELE. Ahelyett, hogy élné a nyugis hétköznapokat a barátnője mellett, szombaton elment bulizni, és egy orosz kurvával töltötte az idejét. Utóbbi titulust Lohan adta az ismeretlen hölgynek, akivel Tarabasovot látták. 

A jelek szerint Tarabasov végül hazatért, feltehetően nem józanul, és az ordibálás csak ezután kezdődött. Főleg a szomszédok elmondása alapján tudhatjuk, milyen volt a hangulat: 

Felverték az egész utcát. Sírt [Lindsay Lohan] és azt üvöltötte, hogy [Egor Tarabasov] megpróbálta megölni. 

Egy másik fültanú már hiányolta a rendőrséget. 

Azt hittem, a rendőrség bármelyik percben kiérkezhet. Úgy hallatszott, mintha [Lohanék] egész este ittak volna, olyan hajnali 5 körül lehetett. 

A Sun forrásai szerint Lohan szinte önkívületi állapotban üvöltötte, hogy végzett Tarabasovval, pszichopatának nevezte, és részéről ennyi volt a kapcsolat. Állítólag hozzátette, hogy a barátja kezet emelt rá, amit le is filmezett. Erre semmi bizonyíték, mindenesetre a rendőrség később kiért a helyszínre, berúgta az ajtót, de végül nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat, senkit sem tartóztattak le. 

A sztorinak itt még nincs vége, Lohan a legtöbb bejegyzését törölte az estével kapcsolatban, és úgy tűnik, rendezné a viszonyát Egor Tarabasovval, akit legutóbbi Instagram-posztjában továbbra is vőlegényének nevezett. A következőket írta a szívecske-felhő alá: 

Örülnék, ha senki sem gyártana további teóriákat a magánéletemmel kapcsolatban. Sajnos az egész ügy nagyobb nyilvánosságot kapott, mint amit kontrollálni tudnék. Rendkívül hálás lennék, ha a vőlegényem és én megbeszélhetnénk a gondjainkat. Sokkal fontosabb dolgok zajlanak a világban, mint a mi kapcsolatunk. Kérlek, hagyjátok, hogy megoldjuk a problémáinkat.  

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Ennek ellent mond, hogy a jelek szerint szétköltöztek. Itt tartunk most, de amilyen ütemben teregették ki a szennyest, még várhatóak részletek. Addig is összeszedtük, mit tudhatunk eddig Egor Tarabasovról, a rejtélyes orosz milliárdosról, vagyis annak fiáról. 

A legtöbb lap gazdag üzletemberről beszél, milliárdos vagyonról, befolyásos orosz kapcsolatokról. Ennél több részletet viszont nem ismerünk, konkrét számokról, beruházásokról nem tudunk. Tarabasov apja egy Dimitrij Tarabasov nevű orosz milliomos (milliárdos?), aki komoly üzleteket bonyolít Moszkvában. Elvileg több boltja van (valamiféle barkácsüzlet-hálózat), és ingatlanokkal foglalkozik. Ennek ellenére a Page Six még áprilisban fejtegette, hogy nincs is annyi pénz a név mögött, mint elsőre hittük, egy orosz forrásuk a következőket nyilatkozta a családról:

Tarabasov apja egy tehetős férfi, akinek kivitelező cége van, és egy pár Home Depothoz hasonló üzlete [olyasmi, mint nálunk az OBI – a szerz.] Moszkvában, de nem oligarcha. 

A fiáról annyit derítettek ki, hogy Londonban él, egy ideje Lindsay Lohan többmilliós lakásában, és ingatlanközvetítőként dolgozik. Az viszont mindenképpen furcsa, hogy a külföldi lap nem tudta kinyomozni a cég elérhetőségét, üzleteit. A megadott honlap nem frissül, ahogy a Facebook-oldal sem, a telefonszám süket. Ettől függetlenül mindenképpen gazdag családról lehet szó. 

Az utóbbi hónapokban párkapcsolati krízisről semmit sem olvashattunk, kizárólag Lohan boldogságától ordított a sajtó, na meg a gyanúsan közeli fotóktól, amit őszintén szólva mi sem tudtunk hova tenni. Több nyaralásról készültek lesifotók, amiken Lohanék túl élesen ugrottak egymás nyakába, és haknizták körbe a világot, mennyire szerelmesek. Várjuk a folytatást.