Gilmore-Girls-A-year-in-the-life

Elég egy Szívek szállodája előzetes, és a világ megőrül!

MJ
2016.07.28. 12:08

Ha még nincs Netflix-előfizetése, rendelje meg időben, ugyanis végre tudjuk, hogy mikor indul a 2000 és 2007 között futó Gilmore Girls (Szívek szállodája) c. sorozat folytatása.

A négyrészes minisorozatot alig 4 hónap múlva, vagyis

november 25-én láthatjuk a Netflixen,

a címe pedig Gilmore Girls: A Year in the Life, vagyis Egy év az életből. Szóval sanszos, hogy a 4 rész egy-egy évszakot ölel majd fel Stars Hollow és a Gilmore lányok életéből.

anigif sub-buzz-25194-1469652151-20.gif

Szerencsére nem csak a főszereplők maradtak ugyanazok – Alexis Bledel és Lauren Graham –, de ezt a négy részt is a sorozat eredeti alkotója, Amy Sherman-Palladino készíti.

A két főszereplőn túl természetesen feltűnik majd Scott Patterson (Luke), Keiko Agena (Lane), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk), Melissa McCarthy (Sookie), Milo Ventimiglia (Jess), sőt még Matt Czuchry, vagyis Logan Huntzberger is, pedig – !SPOILER! – a hetedik évad utolsó része azzal ér véget, hogy Rory visszautasítja őt.

Na de jöjjön a lényeg, az első igazi előzetes, amiben végre egy jelenetet is láthatunk az új sorozatból:

Ez a jelenet pedig rögtön egy tökéletes párbeszéd, amiben Lorelai arról kérdezi lányát, hogy Amy Schumer vajon bírná-e őt, Rory pedig egyértelmű nemmel felel erre, mert hogy bármikor látja a magazinokban Amy Schumert, az mindig valami vízisportot űz. Utóbbi pedig nem fér össze Lorelai fekve kávézásával.

"Szerinted Amy Schumer bírna engem?" "Nem"
"Szerinted Amy Schumer bírna engem?" "Nem"

Amy Schumer természetesen azonnal reagált Twitterén:

Életemben összesen kétszer űztem vízisportot, és mindkét alkalommal lefotóztak. Esküszöm, máskor csak feküdni szoktam (szex közben is)

177073-amy-schumer-martini-ice-cream-8pR7.gif

Vagyis még mindig van remény egy Lorelai Gilmore-Amy Schumer barátságára! Illetve ennek köszönhetően van egy halvány kis remény arra is, hogy talán ennek a minisorozatnak is lesz folytatása, amiben feltűnhet Amy Schumer.

Mert a Gilmore Girls-re igény az tényleg van, elnézve a netes reakciókat az előzetes után:

Valaki irodájában például ez történt, miután kijött az előzetes:

Volt aki azt írta:

Remélem a munkaadóm tudja, hogy azért fizetnek, hogy már órák óta csak a Gilmore Girls trailerét nézem újra meg újra.

Illetve:

Már hétszer megnéztem a Gilmore Girls előzetesét. A Hálaadás idén november 24-re esik, de az biztos, hogy én november 25-én adok hálát, mikor kijön az új Gilmore Girls!

A legfontosabb poszt pedig egyértelműen ez volt:

Viszlát akkor, amikor Hillary lesz az elnök!

Ez a gif idén valóban teljesen új értelmet nyert!

Egyébként nem csak Amy Schumert, hanem egy növényt is megemlítenek az előzetesben, a titánbuzogányt, ami egy hatalmas, magából dögszagot árasztó növény. Ez pedig csak azért nagyon érdekes, mert a New York-i botanikus kertben található egyik ilyen példány pont most virágzik, ezt pedig élőben lehet követni Youtube-on. Ez ugyanis tényleg egy ritka és izgalmas esemény: