• A  Bors megkérdezte Vajna Tímeát, hogy milyen ajándékot tervez adni férje születésnapjára. Azt válaszolta, hogy egy nagyon különleges flippergépet készíttetett neki, vagyis egy 1991-es darabot egy barátjával együtt telepakolt Arnold Schwarzeneggeres portrékkal, hogy  terminátoros legyen, majd a színésszel is dedikáltatta. Erről már   mi is ejtettünk pár szót , azonban azt is hozzátette, hogy a gyerekkérdés is egyre aktuálisabbnak látszik, ugyanis majdnem mindennap szóba kerül kettejük között.

    "Úgyhogy én is Andy születésnapi ajándéka leszek a nap végén " -  tette hozzá.

  • A Blikk úgy tudja, Sarka Kata Andy Vajna volt bérelt luxuslakásába költözött a XII. kerületbe, a budai hegyekbe. Az épületben wellness- és fitneszrészleg is működik, a lap információi szerint nagyjából 700-800 ezres bérleti díjért lehet azon a környéken lakást kivenni. 
  • Az RTL Klub Kicsi Óriások című új műsorában zsűritagként szerepel majd Spáh Dávid rendező, akit még a Família Kft.-ből ismerhettünk meg. Azt mondja, a forgatásokkal kapcsolatban vannak rossz emlékei, ezért ő nem szeretné ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint amiket a felnőttek vele elkövettek annak idején. 

    Amúgy pedig elég érzékeny vagyok, akár a saját reklámfilmjeimen is képes vagyok elérzékenyülni, így nem lesz nehéz levenni a lábamról” - mondta el a Blikknek.