• A Bors még mindig nem szállt le a Hajdú-Sarka krízisről, sokadjára is azt részletezik, hogy Hajdú Péter eddig az ország legnépszerűbb és leggazdagabb tévése volt, most meg már a TV2 sem feltétlenül számít a munkájára. Többek között azért sem, mert a csatorna új vezetői ugyanis leigazolták a korábban az RTL Klubnál műsorokat gyártó céget, azaz Hajdú Péter ilyen jellegű szolgáltatásaira sincs szükség. A tévést viszont ez egyáltalán nem érdekli, neki most csak egyvalami számít: a család!!!
Minden ember élete kerülhet hullámvölgybe, az enyém most oda jutott. A legfontosabb most az, hogy a családomat megmentsem. Azt szeretném, hogy a gyermekeim családban nőjenek fel. Most mindent ennek rendelek alá, és jólesik, hogy a barátaim támogatnak ebben
  • A Blikk pedig Stadler József életének nyomoráról ír. Az egykori akasztói vállalkozónak hasnyálmirigy rákja van és orvosai szerint már csak hónapjai lehetnek hátra. Stadler mégis szeretne ott lenni következő tárgyalásán, hogy bebizonyíthassa, mindig az utolsó fillérig befizette az adót.
  • Szintén a Blikk ír arról, hogy nincs pánik a Class FM-ben. A rádió vezérigazgatója, Földes Ádám azt mondta, hogy a tulajdonosok mindenképpen indulni akarnak egy esetleges frekvenciáért a meghirdetett pályázaton. Augusztus 1-jén derült ki, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg a Class FM frekvenciáját. A lap Sebestyén Balázs korábbi interjújából idéz, amiben a műsorvezető arról beszélt, hogy „normális esetben nem gondolkoznának a váltáson, azonban egy másik rádióhoz is át tudják vinni a reggeli poénkodást, de természetesen maradnak, ha a Class FM tovább szól.″ Sebestyén a csütörtök reggeli Morning Show-ban úgy reagált a cikkre, hogy talán pénteken beszélhetnek részletekről, addig meg mindenkinek felesleges találgatni.