Mi is nagy izgalommal követjük és részletesen be is számoltunk Lohan szerelmi drámájáról, miszerint az örök szerelem talán mégsem tart örökké a 22 éves orosz milliárdos férfival. A színésznő és Egor Tarabasov két héttel ezelőtti szakításukra nem volt olyan szomszéd, aki ne ébredt volna fel Londonban, a Sun másnap pedig egy szaftos videót is lehozott a botrányos éjszakáról.

Lindsay Lohan most a Daily Mailnek beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban egy rakás ostobaság jelent meg ezzel kapcsolatban. Csak azért törte meg a csendet, mert fél, hogy Egor mit tesz vele, esetleg saját magával. Mint mondta, most látta be, hogy

nem maradhat azért együtt valakivel, csak mert szereti. Egyetlen nőnek sem lenne szabad egy olyan kapcsolatban lennie, amiben a másik nem képes bocsánatot kérni.

Az egész vita egyébként egy buli miatt törhetett ki. A 30 éves színésznő egy később törölt Twitter-bejegyzéseken tudatta a világgal, hogy éppen haragszik a fiújára - aki nem mellesleg a vőlegénye is -, amiért nem az ágyban tölti az éjszakát. Ahelyett, hogy élné a nyugis hétköznapokat a barátnője mellett, szombaton elment bulizni, és egy orosz kurvával töltötte az idejét. Utóbbi titulust Lohan adta az ismeretlen hölgynek, akivel Tarabasovot látták. 

Ja, a balhé közben Lohan a Twitteren jelentette be, hogy terhes, de ezt a mostani interjúban cáfolta. Az eljegyzési gyűrűt viszont még mindig hordja. Ezt azzal magyarázta, hogy tényleg szerette volna, ha a dolgok működnek, és Tarabasovot nagyon szerette, de megrendült a bizalma és már nem érzi magát biztonságban. Lohan azt is hozzátette, hogy nyilván ő sem egy angyal, de már mindent megtett annak érdekében, hogy helyrehozza a dolgokat, most nem rajta a sor.