Csak Imre Géza olimpiai ezüst érme férfi párbajtőrben. 
  • A szuperjó hírek mellett viszont a Blikk arról ír, hogy Hajdú Péter Sarka Kata nélkül utazik Ciprusra. Pedig egy hónapja Hajdúné még arról beszélt, hogy a szigetre biztosan együtt mennek, pont azért, hogy rendbe tegyék válságba jutott házasságukat. Állítólag Sarka helyett Hajdú anyja megy el a műsorvetővel nyaralni, ezt a lap egyik informátora mondta. Konkrétumokat viszont egyik celebtől sem sikerült megtudniuk.
  • A Bors arról ír, hogy a kormánybiztos exe, Dobó Kata és felesége, Vajna Tímea is szerepet kapott ugyanabban a magyar filmben, a Pappa Piában. A filmet jegyző Csupó Gábor a lapnak azt mondta, hogy „Timi egy hatalmas, kaszkadőröket is felvonultató akciójelenet részese lesz, jet-skivel menekül egy másik szereplő elől. Nem veszélytelen a jelenete, mert szélvész sebességgel vezet a vízen, de mindent biztosítottunk, volt velünk egészségügyi személyzet is a dunai forgatáson, Timit pedig kaszkadőrök készítették fel″. A produkcióban Dobó Kata egy titkárnőt alakít majd, de a moziban játszik Szabó Kimmel Tamás és Stohl András is. A filmet egyébként a Magyar Filmalap egymilliárd forinttal támogatja.
  • A mai Blikk arról is beszámolt, hogy Szabó Zsófi és vőlegénye is szerepel majd az RTL Klub új műsorában. A Nyerő Páros nevű valóságshow augusztus 29-én indul a csatornán, és nyolc ismert szerelmespár vetélkedik majd egymással a főnyereményért. A feladatok teljesítése közben pedig bizonyítaniuk kell az egymás iránt érzett hűségüket és a bizalmukat. „Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de amikor felkértek bennünket a műsorra, Zsolti volt az izgatottabb. Eddig nem szeretett volna szerepelni és bevallom, azért sem rajongott soha, ha valamilyen nyilvános rendezvényen kellett megjelennie. Most mégis ő volt az, aki rávett, hogy vállaljuk el a dolgot.... A rengeteg pletyka után bízunk benne, hogy így jobban megismernek majd bennünket.″  – mondta a lapnak Szabó Zsófi.