Nem, ne ijedjen meg a háttérképtől, nem David Hasselhoff, bár lássuk be, azzal sem lenne semmi baj. Nézze meg mai Instahíradónkat, és ki fog derülni minden! 

Tom Hiddleston talán a hírességek azon 0,000001 százalékához tartozik, akik nincsenek fent Instagramon, de ez most megváltozott! Nem is akárhogy: a színész a Thor-ból ismert karakterévé változott, vagyis Lokiként kezdte instás pályafutását, mi pedig csak reménykedhetünk, hogy a posztolási kedv ne egy pillanatnyi fellángolás legyen csupán.

He's back!

Tom Hiddleston (@twhiddleston) által közzétett fénykép,

Megnyugtató a tudat, hogy a Szigeten hepajkodók egészségére már ma is árgus szemmel figyelnek a mentők, és erre a biztonság kedvéért az Instagramon is emlékeztetnek.

A mentők is beköltöztek a Szigetre! Itt is vigyázunk Rátok #szigetfesztival #szigetfestival #ambulance #omsz

Országos Mentőszolgálat (@orszagosmentoszolgalat) által közzétett fénykép,

Ha szeretné leolvasni Till Attila QR-kódját, itt a lehetőség! Ő is kivonult a Szigetre, amit azért is hiszünk el könnyedén, mert lefotózta az erre alkalmas karszalagjait. 

Start!!!!!! #sziget #sziget2016

Till Attila (@tillattila) által közzétett fénykép,

Az idei riói olimpia percről percre ihleti meg az internet népét, most például Shane Tusupról készült egy remek mém a 9gag-re, voltaképpen azzal a felkiáltással, hogy mindenkinek kéne egy ilyen ember otthonra. És tényleg. 

Relationship goal! #9gag #rio2016 @9gagmobile

9gag (@9gag) által közzétett fénykép,

Ha már olimpia és úszás, akkor semmiképp sem szabad elfeledkeznünk David Hasselhoff-ról, aki a múltjára tekintettel is nyilván figyelemmel kíséri a vízi eseményeket. Most Michael Phelpsnek gratulált, ahogy azt kell: egy medencéből, úszósapkában.  

Britney Spears nosztalgia gyanánt egy 18 évvel ezelőtti képet posztolt élete első videoklipjének, a Baby One More Time-nak a rendezőjével, Nigel Dick-kel. 

Nigel Dick, director of Baby One More Time. First ever music video... 18 years ago. Most precious day of my life!!!!

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

Drew Berrymore alighanem kiürített néhány dobozt, amikor rátalált egy évekkel ezelőtti festményre, amit a bal felső sarokba írt "to mom" feliratból következtetve anyukájának csinált. Cuki. 

#oldstorageunitday

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által közzétett fénykép,

Mihalik Enikő maga válaszolta meg a tegnapi égető kérdést, hogy van-e rajta bikinifelső vagy inkább nincs. A Twitterére írt üzenete ugyanis a következő:

A rendőr apukám azt hiszi, lebeszélhet a strandon toplesskedésről azzal, hogy azt mondja, így le fognak tartóztatni.