Ma este is rendkívüli módon szeretnénk kielégíteni az ön híréhségét celebes Instagramok tekintetében, úgyhogy jól figyeljen, mert már el is kezdjük. 

Mégpedig Osvárt Andreával, aki nem csupán sportos életet él (azaz jógázik), de mindezt a mostanában legtrendibbnek nevezhető helyszínen, a Szabadság hídon teszi. Hab a tortán, hogy ilyen környezetben könnyedén tudta megcsillogtatni fotóstehetségét. Tekintse meg műveit, elvégre ezért tette őket közkinccsé: 

My morning #bridge on the #bridge ***** #yoga #freedom

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett fénykép,

Matthew McConaughey pedig alighanem azt hitte, elvegyülhet a riói olimpia tömegében, de hát, lássuk be, ez nem igazán jött össze. Ott van, ni!

Lewis Hamilton szereti az állatokat. Ez még önmagában minden bizonnyal egyáltalán nem hírértékű, de ha megtekinti az alábbi fotót, amit az autóversenyző posztolt, máris érdekesebbnek találja majd a kijelentést. Cica. 

Íme, a várva várt Mihalik Enikős poszt, ahol ugyan oldalról, viszonylag messziről, de azért mégis látható, hogy a bikinijének csak az alsó tartozékát öltötte magára strandolás előtt, vagyis bugyit húzott, de semmi mást. Na, meg egy dinós úszógumi is van körülötte, amire ilyen mély vízben szükség is van. 

Dangerous sea monster ..on the river

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Sáfrány 'Aleska' Emese a tenyerével bizonyítja, milyen kemény sport a légtornászás. Fáj neki ugyan, de ezt mégsem bánja. 

Nem mondom, hogy nem fáj, de akkor is mindent megér... :)))

Sáfrány Emese aka Aleska* (@aleska_safrany_emese) által közzétett fénykép,

Na, jó, Victoria Beckham akkor most Brooklyn Beckham anyja vagy a nővére? De most komolyan. 

Ha már Victoria Beckham szembejött mint hihetetlen korú celebnő, rárakunk egy lapáttal, és megmutatjuk Eva Mendes legutóbbi Instagram-fotóját (ami nagy valószínűséggel nem Magyarországon készült). Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy ez az irgalmatlanul jó csaj 42 éves. 42. Igen. 

@latina out on stands hoy. * #EvaOnLatina

Eva Mendes (@evamendes) által közzétett fénykép,