TMZ hozta le azt a videót, amin a színész fel-alá járkálva rugdossa a konyhapultot, nyitogatja az szekrényeket, káromkodik. A felvételt Amber Heard készítette, de Depp sajtósai úgy reagáltak rá, hogy erősen megvágták a videót, néhol látni, hogy Amber Heard mosolyog a férjére, húzza egy kicsit. Szerintük az egészet Heard rakta össze. 

A bírósági tárgyaláson valószínűleg nem lehet használni a videó, a vágás miatt, illetve mivel Johnny Depp nem egyezett bele a filmezésbe. A képeken fizikai erőszak nem látszik, csak annyi, hogy a színész feldúltan borogat, miközben Heard próbálja csitítani. Egyszer bocsánatot is kért, de azt nem tudjuk, hogy miért, nem fejtette ki. A videó végén Amber Heard rákérdezett, hogy Depp itta-e meg az egész üveg bort, de erre a színész összetörte az üveget, észrevette, hogy filmezik, és leállította a felvételt. 

A TMZ információi szerint a videó hónapokkal a pohártörős incidens előtt készülhetett, amikor is Depp a vádak szerint hozzávágot egy boros poharat a feleségéhez. Heard pár nappal az eset után adta be a válókeresetet, feleségtartást kér, és állítása szerint 15 hónapos házassága alatt végig rettegésben élt.