Rajtunk ma sem múlt, ma is összeszedtük a legfontosabb történéseket a hazai és külföldi celebek közösségi oldalairól, hogy ön semmiről se maradjon le. Például arról se, hogy Vajna Tímea megint Ibizán van és gigadekoltázsban rázza.

#crazy @ushuaiaibiza

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

A mutatványt filmügyi kormánybiztos férje, Andy Vajna próbálta túlszárnyalni. Na, de a produkciónál sokkal fontosabb és ugyanakkor érthetetlenebb is a videó mellé kiposztolt üzenet: miszerint Vajna hónalja alatt látható a nőverő Johnny Depp.

Látja? Nem? Akkor csak koncentráljon az üzenetre! Még akkor is, ha Johnny Deppről még egyáltalán nem bizonyosodott be az, amiért Vajnáné volt barátjáról, Damu Rolandot elítélték.

Az viszont mindennél biztos, hogy Osvárt Andrea hivatalosan is jógaoktató lett. Ezt még maga is nehezen hiszi el, mint ahogy azt, hogy képes felkelni reggel háromnegyed hatkor csak azért, hogy fél hétkor talán éppen önnel izzadjon.

If someone told me 6 months ago that I'd volounteerly get up at 5:45 to teach yoga at 6:30, I'd have said they were crazy ******

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett fénykép,

A jóga nem csak Osvárt szerint jó. Nicole Scherzinger is esküszik rá. Csak kicsit messzebb és kicsit más környezetben.

#sunset #yoga

Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) által közzétett fénykép,

Ha lemaradt volna, múlt héten megszületett Jamie Oliver ötödik gyereke. A séf eléggé odavan a kisfiáért, mert ontja magából az újabb és újabb cuki képeket a mindössze 8 napos, és a kicsivel most már több mint 16 csomag vaj súlyú babáról.

Tolvai Renátánál a napi rutinjához még inkább a napi sminkelés tartozik, amit legutóbb egy szál tangában abszolvált. Na, de annyira ne örüljön, mert azt is hátulról és félhomályban.

*

Tolvai Reni* (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

Lewis Hamilton legjobb magyar jó barátjával, Palvin Barbara fotójával búcsúzunk, ami hála a jó égnek nem hátulról és nem sötétben készült.

**

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,