Hát élet az élet glutén nélkül? Biztos, csak milyen? Sivárnak, és szomorúnak képzeljük, de van, amikor muszáj, vagy allergia, vagy valami egészen más okból. Az éppen második gyerekével terhes Blake Lively-nak gyakorlatilag kötelező volt, már ha el akarta vállalni a The Shallows c. filmet. Elvállalta, így 8 hónapja maradt arra, hogy visszanyerje az alakját. Sikerült, de ez természetesen lemondásokkal járt. Nem is kevéssel. Egy rádiós interjúban elmondta, hogy mi kellett ahhoz, hogy ilyen hamar ilyen teste legyen. 

Csak semmi glutén, csak semmi szója.

Marad a kérdés, hogy akkor mi?! A gasztronómia sivárabb része, de megérte, keményen edzett és küzdött, hogy a filmvásznon fantasztikusan nézzen ki. Ez nem volt egyszerű, hiszen rengeteg egészséges kajában van szója, de mint mondja, még sosem volt ennyire jó formában. 

Ami viszont furcsa, hogy annak ellenére, hogy legutóbb azt hirdette, legyen minden nő büszke a szülés utáni testére, hiszen milyen csodás az, és nem kell siettetni a tornát, most egészen máshogy fogalmazott. 

Szuper a szülés után csinálni (az edzést és étrendet - a szerz.), mert látod a tested szülés után, és ez csodás, mégiscsak egy életet hoztál világra, de azért ráeszmélsz, hogy 'ó, Istenem, nem így nézett ki a testem. 

– mondta egy ausztrál rádióműsorban. 

(Forrás: Daily Mail)