Két és fél hónap után végre rendeződni látszik Johnny Depp és Amber Heard válása. A TMZ megtudta, hogy a pár megegyezett, Heard 8 millió dollár fejében visszovonta a vádakat, miszerint a férje bántalmazta, volt, hogy egy borospoharat vágott hozzá. Az összeg tartalmazza a perköltséget, így Heard nagyjából 7 millió dollárral, azaz majdnem két milliárd forinttal távozhat. De itt még nincs vége, Deppék kiadtak egy közleményt, ami tartalmaz pár furcsa részt. 

A kapcsolatunk mindig szenvedélyes és időről időre könnyelmű volt, de mindig a szerelem vezérelte. Egyik fél sem tett hamis vádakat nyereségvágyból. 

Utóbbi már érdekes, ugyanis azt nem olvashatjuk, hogy nem születtek hamis állítások a procedúra alatt. Az alapsztori szerint Heard családon belüli erőszakkal vádolta férjét, azt mondta, félelemben élt a házasságuk alatt, valamint sokszor hallhattunk egy május 21-i. dátumról, amikor is dulakodhattak, de a kiérkező rendőrök nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat. 

A közlemény azzal folytatódott, hogy nem állt szándékukban fizikai vagy érzelmi sérülés okozása. Elég ködösen fogalmaztak, egyre kevésbé valószínű, hogy valaha megtudjuk, mi történt kettejük között, tettlegességig fajult-e az egyik vita. És végül a befejezés:

Amber a legjobbakat kívánja Johnnynak. Amber a válás során szerzett jövedelmét jótékony célokra ajánlja fel.

Utóbbi alátámaszthatja, hogy a színésznő végig kiállt amellett, hogy nem a pénzért csinálja az egészet, bár a válókeresetben feleségtartást követelt, hogy fedezhesse a korábbi életszínvonalát.